Best brands online
Image default
Aanbiedingen

Tijd voor ontspanning? Massage!

Dag in, dag uit, zijn we aan het werk tot wel 8 uur! Het is daarom ontzettend belangrijk dat je eens rust neemt voor jezelf. Dit zou je zo’n een keer per maand kunnen doen, om de afvalstoffen beter af te voeren. Daarnaast worden de voedingsstoffen beter door je lichaam opgenomen. Hierdoor gaan je organen beter functioneren en gaat je huid er beter uit zien. Je verbetert namelijk de conditie hiervan! 

Welke massage kies ik?

Natuurlijk zijn er verschillende soorten massages waar je uit kunt kiezen. Neem bijvoorbeeld de ontspanningsmassage, sportmassage, zwangerschapsmassage, bindweefselmassage en nog veel meer! Als je bij voorkeur een stevige behandeling wilt, dan is een bindweefselmassage uitstekend! Wil je liever wat meer rust en ontspanning? Kies dan voor een heerlijke ontspanningsmassage. Hierbij worden vaak diverse oliën gebruikt die je huid heerlijk soepel en gezond maken. 

Zwangerschapsmassage

Ben je zwanger? Dan is het prettig om je lichaam even te verwennen! Dit kun je doen met een zwangerschapsmassage. Groningen beschikt over verschillende locaties waar jij terecht kunt! Tijdens de behandeling zal je merken dat de masseur iets voorzichtiger te werk gaat dan normaal. Hij of zij zal voorzichtig de baarmoeder vermijden om samentrekkingen te voorkomen. 

 

Het is goed om eens in de zoveel tijd de afvalstoffen af te voeren, zodat je lichaam wordt schoongemaakt. Vooral in het tweede trimester, vanaf 14 weken is het prettig om eens een massage te boeken. Let er wel op dat je eerst even overlegt met je verloskundige voor je een afspraak maakt. Vooral als je wel eens last hebt van hoge of lage bloeddruk. Mocht je last hebben van trombose, spataderen of hartklachten, dan wordt een massage afgeraden. 


Kan jij niet wachten om te genieten van jouw heerlijke ontspan moment? Kies er dan vandaag nog voor om om een Massage te boeken bij een salon in de buurt. Ben je benieuwd naar meer leuke tips voor ontspanning? Bekijk dan onze website voor meer informatie.