Best brands online
Image default
Horeca

Sapbar huren op locatie overal in Nederland!

Wat is er lekkerder dan om in hartje zomer te genieten van een vers gemaakt sapje? Helemaal niets!

Daarom kan je bij Shakes on Wheels een sapbar huren!

Zij komen graag naar jouw locatie om daar vanuit een sapbar de lekkerste verse sapjes te bereiden. Ze onderscheiden zich door originele barretjes, super leuke bartenders en de lekkerste combinaties van fruit en groente.

Een sapje word gemaakt in een pers, een sapcentrifuge of een slowjuicer. Zo worden de vezels en het sap gescheiden en blijft er een lekker door drinkbaar drankje over. Door fruit, groente en kruiden op de juiste manier te combineren krijg je zeer verassende smaakcombinaties die ook nog eens ontzettend gezond zijn! In combinatie met de gezelligheid en tropische sferen die Shakes on Wheels biedt: win / win / win.

Het is mogelijk door heel Nederland een sapbar te huren. Het is uitermate geschikt voor bedrijven die hun medewerkers willen trakteren op wat lekkers. Of om je gasten aan te bieden als je op de beurs staat. Ook kan je denken aan grote evenementen en allerlei soorten feesten. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt.

Je kan al een sapbar huren vanaf €400. De daadwerkelijke prijs hangt af van de locatie, het aantal mensen en hoelang je wilt dat de sapbar open is voor jouw gasten.

Qua presentatie is er ook een heleboel mogelijk. Shakes on Wheels werkt standaard al met biologisch afbreekbaar plastic. Maar ook glaswerk is een optie. Of toffe reageerbuisjes. Zelfs injectiespuitjes gevuld met sap behoren tot de mogelijkheid. Maar net wat past bij jouw evenement.

Ben je nou geïnteresseerd en wil je zien wat Shakes on Wheels te bieden heeft? Neem dan echt even een kijkje op hun website om alle mogelijkheden te zien. Je kan ze bellen voor direct contact of een mailtje sturen, dan heb je altijd binnen 24 uur antwoord.

Wacht trouwens niet te lang, want in de zomer kunnen ze behoorlijk vol zitten. Tot saps!

https://shakesonwheels.nl