Best brands online
Image default
Toerisme

Meir Antwerpen

Meir Antwerpen

 

Waar is beroemd om?

De Belgische diamant en de op één na grootste stad van de stad hebben geen bekende Engelse talen. Bijvoorbeeld straatnamen, bushaltes, restaurantmenu’s Reisromantiek?

Antwerpen

De beste exposities van verschillende soorten kunst worden hier verzameld. Het was trouwens zijn creatieve en geïnspireerde Antwerp Six.

Het is hier, in het lokale voetbalteam, en zelfs jaloers op voetbalballen. Een winkelparadijs, en natuurlijk

Antwerpen

Bij aankomst verrast

Transportkaart “Antwerpen is een der Iemand noemde het de spoorlijn. Maar er is echt een reden.

Laten we beginnen met stijl. Station Antwerpen in zijn verscheidenheid, wat alleen zijn “bewondering” bewijst. Momenteel heerst hier eclectische stijl.

Het treinstation is pas voltooid tijdens de laatste renovatie in 2009. Daarnaast vind je hier een standbeeld van een leeuw – een oud symbool van de stad.

Dankzij de aanwezigheid van meer dan twintig soorten marmer in de hoofd- en voorhal. Er zijn hier verschillende plaatsen om geweldige foto’s te maken.

Antwerpen

Accommodatie

Alle bezienswaardigheden van Antwerpen liggen dicht bij elkaar, dus u kunt onnodige kosten vermijden om de stad te verkennen met het vervoer. Ook de populairste hotels.

Ik zou dat willen opmerken als een kwaliteitswerk. De kamerprijzen variëren van € 60 voor een tweepersoonskamer tot € 200 voor een suite zonder extra maaltijden.

Antwerpen

 

Traveler’s Notes: een toerist die geen panoramafoto van een stad maakt, is geen toerist

Kan het uitzicht niet vervangen door de berg. Vanaf de westelijke oever van de Schelde heb je het beste uitzicht op de dramatische skyline van Antwerpen.

Zoek eerst de oostelijke ingang van de Sint Anna-voetgangerstunnel tot je een rustig verlaten park op de westelijke oever ziet.

Ten tweede, neem een ​​fles wijn, je soulmate en kijk naar de zonsondergang hier. Trouwens, hier zie je de eerste wolkenkrabber van Europa, gemaakt in art-decostijl – Boyrentoren werd gebouwd in 1930.

Antwerpen

 

Bezienswaardigheden van de eerste rang

Ik begon mijn verkenning van de lokale attracties van het beroemde winkelgebied van Antwerpen. Deze plek wordt beschouwd als een echt pareltje van architectuur uit de vijftiende tot zestiende eeuw.

Deze plek heeft alles wat je nodig hebt om te worden versierd met gouden beelden.

Dit gebeurde zelfs na de restauratie van de renaissance, hoewel de bovengenoemde reflecties van de Vlaamse stijl hier ook aanwezig zijn. Dit zorgt voor een sterk contrast met de rijke omliggende gilden.

 

In het midden van het plein staat het beroemde Brabo-beeld. Ik wil dat het zo cool is. Trouwens, ze is al ongeveer 130 jaar oud. Optioneel, maar niet per se, kun je de Hoofstraat bezoeken – een oude straat, waar in de zesde

Antwerpen

De volgende fase van mijn excursie was een bezoek aan de beroemde kathedraal van de allerheiligste moeder van God. Ik zoek in België. Deze kathedraal heeft een enorme toren (123 meter) voltooid

 

https://www.dergatsjev.be/2020/08/antwerpen-toerisme-activiteiten-meir.html

Gerelateerde artikelen

7 steden in Bulgarije die een bezoek waard zijn

Wandeling Ardennen