Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Op zoek naar een satijnen kussensloop?

Dutch Design satijnen kussensloop

Het mooiste satijnen kussensloop bestellen? Dit doet u bij Beauty Pillow. In 2013 was onze introductie op de Beauty Trade Beurs in Utrecht een groot succes. De vakpers en diverse lifestyleprogramma’s van de televisie waren zeer enthousiast en zo is het balletje gaan rollen, want we zijn niet meer weg te denken uit de wereld van hair & beauty.

Wij hebben een grote passie voor ons product en willen als ondernemer echt het onderscheid maken. Daarom kiezen we voor de vervaardiging niet voor import uit lage loonlanden, maar werken we samen met Nederlandse ateliers. Kies nu voor onze uitstekende kwaliteit en service en plaats uw bestelling direct.

Exclusief satijnen kussenovertrek

Overweegt u een satijnen kussenovertrek op te nemen in uw assortiment, laat Beauty Pillow u dan adviseren. Wij zijn dé producent als het gaat om hoogwaardige satijnen kussenslopen, die een weldaad zijn voor huid en haar. Het materiaal is van een zware kwaliteit polyester en bevat geen uitwasbare coating. De stof heeft een polijstende werking, die de huid niet opruwt en het haar makkelijk doet glijden. Vocht en verzorgingsproducten worden dus niet opgenomen en een mooi gestyled kapsel, haarstukken en extensions blijven goed op hun plaats. Vindt u dat uw klanten deze luxe verdienen, plaats dan vandaag nog uw order.

Mooi slapen met satijnen kussensloop

Een satijnen kussenovertrek van Beauty Pillow is een prachtige aanwinst voor uw salon. Tijdens het slapen profiteren uw klanten namelijk van enorm veel voordelen. Wat de huid betreft voorkomt het materiaal slaapvouwen, verfijnt het rimpels en bestrijdt het onregelmatigheden. Ook blijft het kapsel beter in model, verminderen gespleten haarpunten en behoren klitten of pluis tot het verleden. Bovendien heeft de stof een verkoelende en anti-allergene werking.

Op de website vindt u meer informatie en heeft u vragen, dan staan we u graag te woord. Laat uw klanten snel kennismaken met dit mooie product en doe uw bestelling vandaag nog.

http://www.beautypillow.nl/