Best brands online
Image default
Tuin en buitenleven

Met een kwaliteitsvolle hoes beschermt u uw pizza oven voor buiten

Bij L&L pizzaovens bent u aan het juiste adres voor handgemaakte ovens uit Portugal. Perfect als u van pizza of andere ovengerechten houdt. Wanneer u een oven buiten plaatst, is het belangrijk dat deze beschermd wordt tegen alle weersomstandigheden. Dat kan door de oven onder een afdak te plaatsen of door een beschermingshoes te kopen in de webshop van L&L pizzaovens. Hier vindt u ook tal van accessoires om het gebruiksgemak van uw oven te vergroten en het onderhoud eenvoudiger te maken. Wanneer u uw pizza oven goed beschermt en onderhoudt, geniet u jarenlang van heerlijke pizza’s en ovengerechten.

Tips voor het eerste gebruik van uw pizza oven voor buiten

Natuurlijk wilt u optimaal genieten van iedere aankoop. Zo ook als u een pizza oven voor buiten koopt bij L&L pizzaovens. Bij een eerste gebruik warmt u daarom de oven driemaal achter elkaar rustig op. Maak hierbij telkens een klein vuurtje, dat telkens wat groter mag worden. Laat na ieder gebruik de oven acht uur afkoelen en laat hierbij de gietijzeren deur open staan. Hierdoor vermijdt u barsten in de steen. Uw pizza oven voor buiten is zeer eenvoudig in onderhoud en van een hoogwaardige kwaliteit. U bent er dus altijd zeker van dat uw oven jarenlang meegaat en dat u telkens weer geniet van heerlijke, zelfbereide Italiaanse pizza’s.

Eenvoudig te onderhouden pizza oven voor buiten in uw tuin

U bestelt een pizza oven gemakkelijk online en u profiteert van een snelle levering door L&L pizzaovens. Ideaal als u er naar uit kijkt om zelf Italiaanse pizza’s te bakken. Deze unieke en authentieke ovens zijn eenvoudig te onderhouden. Wanneer u uw oven aansteekt, gebruikt u elke keer schoon en droog hout. Hierdoor voorkomt u rookontwikkeling. Na gebruik van de oven verwijdert u de resten hout met een borstel, die u ook in de webshop van L&L pizzaovens koopt. Bovendien vindt u hier tal van accessoires om het bakken van uw pizza’s nog eenvoudiger te maken.  Denk hierbij aan een ophangrekje voor uw bezem en pizzaschuif.