Best brands online
Image default
Bedrijven

Concept van de self storage in Den Bosch werkt goed

De self storage in Den Bosch is een bijzonder project waar je zeker weten gebruik van wilt gaan maken als je op zoek bent naar een opslagplaats. Het is voor iedere situatie handig om van deze self storage in Den Bosch gebruik te gaan maken. Of je nou je spullen even wilt opslaan omdat je tijdelijk in een huurhuis woont die wat kleiner is, wanneer je op reis bent, wanneer je gaat verhuizen, wanneer je gaat renoveren of bezig  bent met een verbouwing. Dit concept is ontzettend handig en je kunt er bijna niet meer onderuit wanneer je kennis maakt met alle mogelijkheden. Wanneer je aan het verbouwen bent bijvoorbeeld heb je een opslagplaats nodig voor al je spullen, maar die wil je niet heen en weer gaan slepen tussen je huis en de opslagplaats. Dan is de self storage in Den Bosch een bijzonder goede oplossing. 

Spullen verhuizen

De self storage in Den Bosch wordt namelijk helemaal voor je deur afgeleverd en je kunt dan alle spullen die je wilt stallen zo in de box stoppen. Hierbij wordt er ook een slot geleverd, waardoor je spullen niet gestolen kunnen worden. Je kunt er dan voor kiezen om de box in je tuin te laten staan of op een parkeerplaats in de voortuin te zetten. De keuze is helemaal aan jou. Ook is er nog een mogelijkheid om de box alsnog naar een opslagplaats te brengen. Het voordele hiervan is, is dat je niet zelf geen en weer moet gaan sjouwen met alle spullen. 

Maat van de box

De kleine box die te huur is kan je al voor een bedrag van 69 euro per maand huren en heeft een grootte van 7 kubieke meter. Dit staat gelijk aan een aantal van maar liefst 96 verhuisdozen waar je dus een behoorlijk aantal spullen in kunt zetten.