Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Manier om iets vast te maken

U kunt het wel voorstellen, u bent lekker aan het klussen maar bent al dat spijkeren zat. Maar lijm vertrouwt u niet, waarom niet? Ja het plakt toch niet is meestal het argument.  Die een seconde lijm bent u zat en je zoekt wat sterkers. Hightack is de ultieme oplossing voor alle doe-het-zelfvers die iets steviger zoeken. Al dat spijkeren is natuurlijk geen gezicht, deze professionele lijm is zeer hoogwaardig van aard. De ultieme constructie en montagelijm met een zeer hoge aanvangskleefkracht.

 

Deze lijm is ideaal voor in de bouw, letterlijk vertaald: hoge aanvangshechting is ontwikkeld om zware materialen zowel horizontaal als verticaal vast te lijmen zonder te ondersteunen tijdens het uitharden.  Van alle lijmen kan je de Hightack wel de hoogste in haar segment noemen onmisbaar voor iedere klusser.  Er zijn een aantal voordelen die ik met u wil delen.

 

Tijdens het uitharden is er geen fixatie of ondersteuning nodig, het droogt rustig op haar gemak.  Al is het eenmaal opgedroogd, is er een hoge eindsterkte, mechanische weerstand en E-modulus.  De lijm. Is krimp en blaasvrij, zon of regen hebben geen invloed op het kleefproces want de Hightack is goed bestand tegen vocht. Doordat de lijm zo dik is kan je gemakkelijk oneffenheden uitvlakken. 

 

Omdat de hightack kit op verschillende ondergronden is aan te brengen en nog prima glijd in vochtige omgevingen, hoeft er meestal geen primer aan pas te komen. De kit bouwt snel kracht op en wordt bovendien opmerkelijk snel hard. Een aantal materialen waarop u deze kit kan toepassen zijn diverse metalen, hout, glas, gipskarton, baksteen, tegels, keramiek en hardschuim.

 

Naast lijm kun je ook gebruik maken van Woodies schroeven om hout vast te maken. Andere snelbouwschroeven zijn ook een optie om dingen aan elkaar vast te maken. Kortom het is maar wat je ligt. Lijm waarbij vele voordelen bij komen kijken of schroeven die immens sterk zijn

https://www.bnvtools.nl/