Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Leren dansen in lelystad

Leren dansen is net zoiets als leren fietsen, je hebt er je hele leven plezier van. Wil je leren dansen in Lelystad? Dan ben je bij DD Dance studio aan het juiste adres. Zij bieden een compleet lesaanbod voor iedere danser. Wil jij leren dansen in Lelystad? Lees dan gauw verder over het aanbod van DD Dance studio. 

Groot aantal dansstijlen

Bij deze dansstudio is iedere danser welkom. Of je nu voor het eerst wilt leren dansen  of al gevorderd bent. Je kunt dansles volgen in hiphop, klassiek ballet, modern, jazz en nog veel meer. Het complete lesaanbod van deze dansstudio is in te zien op de website. Ook kun je het lesrooster bekijken en zien wanneer jouw favoriete les wordt gegeven. 

Theatervoorstelling 

Het is leuke aan leren dansen in Lelystad bij deze dansstudio, is dat je aan het einde van het jaar jouw voortgang kunt tonen. Ieder jaar wordt er een theatervoorstelling georganiseerd. Hier werken wij als groep hard naartoe. Geef een spetterend optreden en geniet van een gezellige sfeer in de danslessen. Wil je meer dan recreatief dansen? Doe dan auditie voor het selectieteam en werk toe naar een carrière in de dans.  Wil je meer weten over het lesaanbod, de kosten en de evenementen die DD Dance studio organiseert? Neem dan een kijkje op de website. Ook kun je gratis een proefles aanvragen om te leren dansen in Lelystad.