Best brands online
Image default
Bedrijven

Kwaliteitslampen van Led Design Holland

Led Design Holland is een toonaangevende firma als het om werkplaats-, showroom-, winkel- en kantoorverlichting LED gaat. De light-emitting diode – led – is in 1962 uitgevonden. De techniek werd allereerst toegepast voor indicatorlampen en voor signaaloverdracht. Leds zoals we die nu dagelijks gebruiken, kwamen eind jaren ’90 van de vorige eeuw op de markt. De meest belangrijke voordelen van led zijn:

  • ledlampen zijn zuinig en efficiënt;
  • een led-lichtbundel bevat geen ongewenste IR of Uv-straling;
  • een led-armatuur hoeft niet op te warmen (de lamp geeft direct genoeg licht in de juiste kleur);
  • in een ledlamp zit geen schadelijk kwik verwerkt, oftewel de lamp is milieuvriendelijk;
  • leds zijn veilig: ze behouden altijd een constante temperatuur en ze werken op lage gelijkspanning;
  • ledlampen functioneren ook goed in koude en koele kamers.

Bent u op zoek naar professionele LED verlichting voor in een bedrijfshal of opslagloods? Led Design Holland kan u adviseren over de juiste armaturen. In een gemiddelde productie- of fabriekshal zijn de lampen verantwoordelijk voor zeker 20% van de energienota. Het is dus zaak te kiezen voor de meest zuinige lamp. Aanvullend kan een slim lichtplan nog meer besparing opleveren. Welke lampen voor uw werkruimte geschikt zijn, kan het Led Design Holland team voor u bepalen. Hierbij wordt een lichtplan op maat gemaakt. Bent u daar akkoord mee dan worden de lampen voor u ingekocht en opgehangen.

Grote kantoren in ons landen moeten vanaf 1 januari a.s. volledig voldoen aan energielabel C of hoger. Met groot worden ruimtes bedoeld van 100 vierkante meter of meer. Het gaat dan om werkkantoren, maar bijvoorbeeld ook om kantines en vergaderzalen. In verband met deze nieuwe energie-eisen adviseert Led Design Holland de ‘no regret’ oplossing. Oftewel kies voor de meest zuinige lampen die er zijn, want wie weet komt de regering binnen afzienbare tijd met nog strengere wetgeving.

Heeft u een vraag over ledlampen? LED specialist Led Design Holland is bereikbaar via 076-888 33 00 en info@leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl/