Best brands online
Image default
Aanbiedingen

Een Oral-B opzetborstel koop je natuurlijk bij Tandartswereld.nl

Zoals de naam al doet vermoeden, is Oral-B een merk van tandenborstels. Het bedrijf bestaat al sinds 1955 en heeft zijn assortiment uitgebreid met handmatige, elektrische en op batterijen werkende borstels. De Oral-B opzetborstel is een van de belangrijkste kenmerken van dit type tandenborstel, en er zijn verschillende soorten opzetborstels beschikbaar voor verschillende situaties.

Dit is het grootste verschil tussen handmatige en elektrische tandenborstels

Het belangrijkste verschil tussen handmatige en elektrische tandenborstels is dat handmatige tandenborstels geen elektriciteit nodig hebben om te werken omdat ze vertrouwen op je eigen handbewegingen om de borstelharen over je tanden te bewegen. Elektrische tandenborstels worden aangedreven door batterijen of elektrische energiebronnen, wat betekent dat je geen moeite hoeft te doen om ze over uw mond te bewegen wanneer je jouw tanden poetst.

Je hebt de keuze uit verschillende soorten modellen

Oral-B opzetborstels zijn ontworpen om je tanden, tandvlees en tong tot in detail goed te kunnen reinigen. En dat is wel zo belangrijk, want vanaf jongs af aan hebben we geleerd om goed voor ons gebit te zorgen Ze zijn er in verschillende stijlen en vormen die bedoeld zijn voor gebruik met verschillende soorten tandenborstels.

Het meest populaire model Oral-B opzetborstel is de CrossAction. Dit model heeft borstelharen die onder een hoek van 16 graden staan, zodat ze in één beweging meer oppervlakte op uw tanden kunnen reinigen dan een standaard opzetborstel zou doen. Dit zorgt voor een grondiger reiniging en helpt plakvorming rond de tandvleesrand te voorkomen.

De Sensitive Clean-opzetborstel heeft extra zachte borstelharen die je tandvlees zachtjes masseren tijdens het poetsen. Hij is ook ideaal voor mensen met gevoelige tanden of die een extra zachte aanraking nodig hebben tijdens hun poetsroutine.

De voordelen van het kopen van een opzetborstel van het mek Oral-B

Elke Oral-B opzetborstel heeft een unieke vorm die speciaal ontworpen is om elk oppervlak van je tanden, tandvlees en tong te bereiken voor een algemeen gezonde mond.

Als je zich ooit hebt afgevraagd wat het verschil is tussen een Oral-B opzetborstel en een gewone tandenborstel, dan hebben wij het antwoord voor je.

De gepatenteerde technologie van Oral-B is ontworpen om meer plak te verwijderen dan een standaard handtandenborstel en om op moeilijk bereikbare plaatsen te komen, zoals je achterste kiezen. De borstelharen zijn dunner dan die van gewone tandenborstels, waardoor ze beter tussen de tanden kunnen komen. De gevormde borstelharen maken het ook gemakkelijker om de tandvleesrand en rond beugels of ander tandheelkundig werk te reinigen.

Het resultaat? Een schonere mond in minder tijd en met minder moeite. Redenen genoeg dus om snel een keer inkopen te gaan doen.

https://www.tandartswereld.nl/product-categorie/opzetborstels/oral-b-opzetborstels/