Best brands online
Image default
Zakelijke dienstverlening

Koop een voordelige schakelunit voor op de bouwplaats!

Een schaftkeet zonder wielen

Op bijna elke bouwplaats zie je ze wel: het fenomeen schakelunit. Een schakelunit is een speciaal soort schaftwagen, maar dan een schaftwagen zonder wielen die voor langere tijd op de bouwplaats gebruikt wordt. Veelal gebruikt het management van een bouwbedrijf, de uitvoerder of de aannemer een schakelunit om kantoor te houden en als verantwoordelijke een scherp oog op de uitvoering van een bouwproject te kunnen houden. Maar ook worden schakelunits als schaftwagen gebruikt en dienen ze daarnaast nog meer functies. Welke dat zoal zijn, valt hieronder te lezen.

Een flexibele werkplek

Een van de belangrijkste functies van schakelunits is dat ze flexibel inzetbaar zijn voor meerdere doeleinden. Zo kun je de ruimten als kantoor gebruiken, maar ook een unit inrichten als schaftruimte. Verder zijn de units handig om als opslagplek te gebruiken. Materieel, elektrische apparaten en handgereedschap kun je er veilig, vorstvrij en droog bewaren als het werk er op zit. Je hebt zo de garantie dat de gereedschappen in goede staat blijven en niet gestolen kunnen worden. Ook is natuurlijk prettig dat je niet telkens op en neer hoeft te rijden met de werkbus om spullen heen en weer te brengen. Verder heeft een schakelunit, tenzij van gedegen kwaliteit, als kenmerk dat deze goed isoleert en daarom comfortabel is om in te werken of schaften. Met name in de gure en koude najaarsdagen van herfst en winter is het daarom goed toeven in een schakelunit.

Weinig onderhoud nodig en veel keuze

Schakelunits hebben weinig onderhoud nodig en kunnen tegen een stootje. Dat scheelt een hoop werk. Prettig is verder dat je, als bouwondernemer, kunt kiezen uit een behoorlijk aantal modellen en soorten schakelunits. Van basic tot meer geavanceerd. Oriënteer je in het aanbod van een betrouwbare aanbieder en schaf voordelig een of meer uitstekende schakelunits aan bij een professional in Midden-Nederland. Online kun je alle beschikbare modellen en formaten vinden, die stuk voor stuk scherpgeprijsd zijn.