Best brands online
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zoekt u naar ondersteuning op het gebied van outplacement in Zeeland?

Het is altijd lastig om werknemers te moeten laten gaan. Heeft uw bedrijf te maken met een reorganisatie of economisch zware tijden? Dit is enorm ingrijpend voor u als werkgever en voor uw werknemers. Een gedwongen beëindiging van contracten is nooit prettig. Om het gehele proces van outplacement soepel door te komen, maakt u bij HR Consultancy in Goes in Zeeland gebruik van uitgebreide service en dienstverlening. Zij begeleiden uw werknemers met het vinden van een nieuwe baan, zodat u met een gerust hart uw reorganisatie uitvoert.

Maak kennis met dit bureau en start snel met een nieuwe uitdaging

HR Consultancy, gevestigd in Goes in Zeeland, staat voor een volledige begeleiding op het gebied van outplacement. Zo kunnen u en uw werknemers op een goede manier uit elkaar gaan. Uw werknemers krijgen allereerst begeleiding in het verwerken van het baanverlies en het versterken van het zelfvertrouwen. Daarnaast helpt het bureau de werknemer om duidelijk in kaart te brengen wat zijn of haar kwaliteiten, competenties en ambities zijn en wordt hij of zij begeleid in het vinden van een nieuwe baan. Door zorgvuldig te analyseren wat de kandidaat kan en wil, realiseren ze zo een goede match met een nieuwe organisatie. Voor een uitgebreide begeleiding in outplacement en een duidelijke werkwijze kunt u daarom uitstekend bij deze specialist terecht.

Neem contact op en ontdek de uitgebreide service en dienstverlening

Maakt u binnenkort een reorganisatie door bij uw bedrijf en wilt u uw werknemers goed begeleid uit dienst laten treden? Neem dan contact op met deze specialist in outplacement in Zeeland. Door de unieke werkwijze, waarin zij actief uw werknemers individueel begeleiden, helpen zij hen aan een nieuwe, passende baan. Voor een volledige begeleiding en ondersteuning om deze heftige tijd in uw bedrijf goed door te komen, kunt u daarom uitstekend bij dit bedrijf terecht.

https://www.hr-consultancy.nl/