Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Design vloerkleden voor in huis

Bloomingville vloerkeed voor je huis

Ben jij verliefd op de vloerkleden van Bloomingville? Dat is helemaal niet vreemd. De vloerkleden zien er namelijk niet alleen fantastisch uit, ze zijn ook nog eens heel zacht én warm voor de voeten. Ze zijn gegarandeerd een aanwinst voor je interieur en maken de gewenste ruimte helemaal af. De vloerkleden passen perfect op een houten vloer, dankzij de neutrale uitstraling, maar bijvoorbeeld ook op de donkere tegels in de badkamer. De vloerkleden zijn tot slot heel eenvoudig te combineren met de rest van je meubels en accessoires.

 Scandinavisch design van Bloomingville

Bloomingville is een Scandinavisch merk en dat zie je direct terug in de kleden. Hoe? Een Bloomingville voerkleed heeft als hoofdkleur grijs, ze hebben een heel minimalistische en natuurlijke uitstraling, en naast de hoofdkleur grijs zijn ze ook gemaakt van andere lichte kleuren. Hierbij moet je denken aan de kleuren wit, poederkleuren zoals beige en bruin, en pasteltinten. De oprichtster van het merk is Betina Stampe. Naast oprichtster weet Betina ieder jaar iedereen ook weer te verrassen met de mooiste ontwerpen en designs.

Dit design komt terug in meer dan alleen vloerkleden, zo kunt u denken aan Bloomingville Plaids, banken, decoratieartikelen en kaarsen.

Een prachtig vloerkleed van Bloomingville

kan verschillende vormen en maten hebben. Ga voor een rond of juist een rechthoekig kleed. De kleden zijn gemaakt van diverse materialen, waaronder wol en polyester. Doordat ieder kleed weer uniek is, zit er gegarandeerd een kleed naar jouw wensen bij. Dacht jij dat een Bloomingville vloerkleed alleen in je woonkamer mooi staat? Dan heb je het mis. De vloerkleden maken onder andere ook je badkamer, slaapkamer en zelfs de kinderkamer af.