Best brands online
Image default
Bedrijven

Bamboo Basics bij Sans-online

Buitengewoon interessant. Dat is wat de Bamboo Basics bij Sans-online is. De Bamboo Basics bestaan uit T-shirts, ondergoed en accessoires. Ervaar de voordelen van bamboe uit de Bamboo Basics collectie van Sans-online. En dat zijn er nogal wat. Bovendien worden de Bamboo Basics bij Sans-online aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs- kwaliteitsverhouding.

V-hals shirt van bamboe viscose, katoen en elastan

Kijken we naar de T-shirts dan zien we in eerste instantie een fraai V-hals shirt, gemaakt van bamboe viscose in combinatie met katoen en elastan. De stof is zeer sterk en toch ook zacht en daarnaast soepel. Dat blijft ook zo na meerdere wasbeurten. Door het dragen van dit T-shirt merk je meteen de thermowerking van het T-shirt. Dat maakt het een warm maar ook zeer ademend T-shirt. Het T-shirt neemt tot wel zeventig procent meer vocht op en laat bovendien vocht sneller verdampen. Bamboe blijft vanwege de natuurlijke bescherming tegen UV toch al koeler dan elk ander T-shirt.

Ook voor mensen met een allergie of een gevoelige huid

Wat dacht je verder van de boxershirts uit de Bamboo Basics bij Sans-online? De boxershirts zijn nauwsluitend en zijn geproduceerd van bamboe viscose en katoen en elastan. Ook de boxershirts zijn te typeren als warm en ademend. Uniek zijn ook de sokken die de Bamboo Basics bij Sans Online. De sokken zijn opnieuw van bamboe viscose, gecombineerd met polyamide en elastan. Uiteraard hebben ook de sokken een sterke thermo werking. Daardoor ben je verzekerd van heerlijke warme voeten. Daarnaast hebben ook de sokken een sterk ademende werking. De sokken zijn ook prima te dragen door mensen die te kampen hebben met allergieën of met een gevoelige huid. En zo biedt Bamboo Basics bij Sans-online gewoon heel erg veel. Het combineert functionaliteit met uitstraling en dat is vaak precies wat je zoekt.