Best brands online
Image default
Bedrijven

Isolatie en de gemakken

Iedereen weet dat Isolatie het wooncomfort verbeterd, althans de meeste mensen weten dat. Je woning blijft lekker knus en warm en de temperatuur blijft constant wat ervoor zorgt dat jij niet steeds hoeft te spelen aan de temperatuur van de centrale verwarming om de temperatuur te verhogen. Kortom, isolatie zorgt dus voor een warme en fijne omgeving voor jouw huis , woning en/of pand. Wanneer je van geen isolatie naar veel isolatie gaat kan je ongeveer €2400 besparen wat ontzettend goed en fijn is voor jouw portemonnee, want wie wil nou niet dit ontzettend grote bedrag besparen op zijn/of haar rekening.

 

Kosten voor isolatie

Een grote vraag die bij veel mensen afgaat als zij horen dat zij door middel van isolatie veel geld kunnen besparen is de vraag; maar wat kost vloerisolatie nou eigenlijk? De prijs van vloerisolatie hangt af van een aantal factoren zoals de grootte van jouw huis, maar ook hoe toegankelijk de kruipruimte is, of je vocht en/of druppels aan de onderkant van je vloer hebt en bijvoorbeeld ook aan of jouw huis en/of pand beschikt over veel leidingen. Een prijs voor 25 vierkante meter kost ongeveer €1345, terwijl als je een huis hebt van 61+ vierkante meter tot en met 100 vierkante meter heb je ongeveer €39 per vierkante meter betaalt en bij een huis van 101 vierkante meter betaal je per vierkante meter ongeveer €38.50!

 

Milieuvriendelijkheid

Isolatie is bovendien ook erg goed voor het milieu! Althans, als je duurzame materialen gebruikt is het goed voor het milieu. Duurzame isolatie is beter voor het milieu, omdat de meeste materialen van gerecyclede producten wordt gemaakt wat ervoor zorgt dat het goed is voor het milieu, omdat er minder productie is. Ook kan er bijvoorbeeld hennep, glas of schapenwol worden gebruikt en vaak zijn die materialen beter dan mineralen of aardolie!