Best brands online
Image default
Aanbiedingen

Auto-onderdelen toe aan vervanging? DIY!

Elk vervoermiddel is op een gegeven moment gewoon ‘op’. Onderdelen zijn toe aan vervanging, het rijdt niet meer zo lekker als eerst of je wil graag de nieuwste van de nieuwste features toevoegen aan jouw vervoermiddel. Of dit nou gaat om een nieuwe ketting op je fiets, een nieuw windscherm voor de scooter of een nieuwe accu voor je auto, het vervangen van onderdelen kost helaas best veel geld. Maar wist je wel dat je veel onderdelen van jouw vervoermiddel zelf kan vervangen, waardoor je ontzettend veel kosten kan besparen? Vooral voor jouw auto zou dit een uitkomst zijn; autogarages vragen nou eenmaal vrij forse bedragen. Lees snel met ons mee welke twee vervangingen je prima zelf uit kan voeren! 

 

Verlichting

Het is niet voor niets dat wanneer jouw lampen kapot zijn, en je wordt aangehouden door de politie ze vaak vragen: ‘’Ben je in de gelegenheid deze verlichting nu op dit moment te vervangen?’’. Dit laat natuurlijk al zien dat het vervangen van één van je voorlichten een piece of cake zou moeten zijn en dat is het gelukkig ook! Het kopen van verlichting kan je bij veel verschillende reguliere winkels doen en het plaatsen van een lampje is zo gepiept! Wanneer je je auto voor het vervangen van licht naar de garage zou brengen zou je veel meer geld kwijt zijn! 

 

Accu vervangen

Een accu van een auto gaat gemiddeld zeven jaar mee, al is dat natuurlijk afhankelijk van hoe je met jouw auto omgaat. Vergeet je bijvoorbeeld de lichten een aantal uur uit te zetten wanneer jouw auto geparkeerd staat, of gebruik je de auto alleen voor kleine afstanden? Dan kan het maar zo zijn dat jouw accu minder lang meegaat dan zeven jaar! Als dit het geval is, of hij toch de mooie zeven jaar heeft bereikt, kan het zijn dat je op zoek bent naar een manier om jouw accu te vervangen. Gelukkig kan je gemakkelijk zelf een auto accu kopen en deze vervangen; op internet staan voldoende handleidingen en instructies om de accu van je auto handmatig te vervangen en het is ook nog eens vrij gemakkelijk! 

 

https://www.rebatt.nl/