Best brands online
Image default
Mode en Kleding

Zo vind jij een bikini voor een grote maat

Zo vind jij een bikini voor een grote maat

Wanneer je een grote cupmaat hebt, dan kan het soms een flinke uitdaging zijn om hiervoor een geschikte bh te vinden. Toch geldt dit niet alleen voor het vinden van een geschikte bh. Wat dacht je van een bikini. Waar je een bh uiteraard het hele jaar rond kunt kopen, geldt dit voor een bikini doorgaans niet. Uiteraard zijn er online tal van mogelijkheden, maar in de winkel blijft het aanbod buiten de zomermaanden om vaak zeer beperkt. Ondanks het feit dat het lastig is een geschikte bikini voor een grotere maat te vinden, zijn er toch voldoende mogelijkheden die je hierbij kunnen helpen. Welke dit zijn, vertellen we je hier!

Ga naar een speciaalzaak.

Net als veel andere soorten bh’s zoals een prothese bh of een compressie bh, zal je ook voor een bikini naar een speciaalzaak moeten wanneer je jouw maat in een normale winkel niet kunt vinden. Het is namelijk ontzettend belangrijk, dat je vooral met grotere borsten, je ze de juiste ondersteuning biedt. Wanneer je dan kiest voor een kwalitatief mindere bikini, dan kun je hier zelfs gedurende je vakantie last van krijgen. Des te belangrijker is het dus dat je het belang hiervan niet onderschat. Net als een voorgevormde sport bh, is het wellicht ook verstandig om te kijken naar een voorgevormde bikini. Deze bikini’s zijn vaak net een stukje steviger, waardoor ze ook fijner zitten. 

Kijk eens rond op het internet

Het internet is 24/7 geopend. Dit geeft je daarom dus ook alle mogelijkheid om je vast te oriënteren op wat je nu daadwerkelijk zoekt. Zoek je net als je bh met beugel ook een bikini met beugel, dan kunnen we je dit ten zeerste aanraden. Een beugel zorgt namelijk niet alleen voor extra stabiliteit en ondersteuning, maar zorgt er ook voor dat je bh beter in vorm blijft. Vooral wanneer je in het water bent geweest, dan kan het wel eens zo zijn dat je bikini vastplakt aan je huid. Dit is natuurlijk niet een heel groot probleem, maar wanneer je bikini dan is voorzien van een beugel aan de onderkant, dan zul je al snel zien dat de vorm nauwelijks veranderd.

Passen

Vooral bij een bikini is het belangrijk dat je deze goed past. Bestel dus niet zomaar een bikini een dag voor vertrek op internet, want wanneer deze niet fijn blijkt te zitten, dan zul je hier gedurende je gehele vakantie flink spijt van krijgen. Door in een winkel te passen, kun je samen met de winkelmedewerker kijken naar wat uiteindelijk voor jou het meest geschikt is.