Best brands online
Image default
Groothandel

Wat voor verpleegkundige artikelen u ook zoekt, u vindt het bij deze aanbieder

Wanneer u als verpleegkundige aan de slag gaat, merk u al snel dat er aardig wat benodigdheden aangeschaft moeten worden om uw werk uit te voeren. Naast correcte kleding is een stethoscoop of bloeddrukmeter bijvoorbeeld ook handig om te bezitten. Bij Vosmedisch hebben ze werkelijk alles op het gebied van verpleegkundige, artsen en verloskundige producten. Niet alleen voor uw praktijk, maar ook voor onderweg vindt u benodigdheden tegen zeer scherpe prijzen. Zo heeft u te allen tijde de juiste verpleegkundige artikelen op voorraad, zonder dat u hier veel geld voor kwijt bent.

Een ruim aanbod met kwaliteitsartikelen

Het maakt niet uit wat voor verpleegkundige artikelen u zoekt, want Vosmedisch heeft werkelijk alles! Denk hierbij aan OK mutsen, pulseoximeters/saturatiemeters, badgehouders, handverzorging en huidverzorging. Maar dat is lang niet alles. U vindt er namelijk ook:

  • Kochers en scharen
  • Verpleegstershorloges
  • Verpleegkundige kleding
  • Verpleegkundige Klompen
  • Stuwbanden verpleegkunde
  • Complete verpleegkundige sets
  • Verpleegkundige Stethoscopen
  • Bloeddrukmeters verpleegkunde

Maak gebruik van de graveer service

Wanneer u geschikte verpleegkundige artikelen heeft gevonden, is het bij Vosmedisch mogelijk om deze te laten graveren. Wanneer u een aankoop doet, laat u deze direct voorzien van een gravering zoals het logo van uw praktijk of een naam. Naast het feit dat een lasergravure het product tot een mooi, persoonlijk cadeau maakt, heeft dit nog meer voordelen. Zo voorkomt het bijvoorbeeld diefstal, verwisseling of verlies.

Bestudeer en leer

Bekijk het uitgebreide assortiment anatomische modellen van Vosmedisch en gebruik deze om te bestuderen, maar ook om van te leren. Ze bieden ontzetten veel anatomische modellen en posters aan, maar mocht u op zoek zijn naar een specifiek anatomisch model of poster welke niet in deze winkel voorkomt, neem dan contact met hen op. Dan kijken ze graag of ze iets voor u kunnen betekenen. Ook geven de vakmensen u graag advies op maat.