Best brands online
Image default
Groothandel

Het merk Maxxo produceert de beste dubbelwandige glazen en u koopt ze hier

Bent u de eigenaar van een retailwinkel gerelateerd aan eten en drinken? Of runt u een bedrijf in de horeca? In beide gevallen bent u natuurlijk altijd op zoek naar glaswerk van uitstekende kwaliteit. U wilt immers dat uw klanten of uzelf de dranken goed kunnen serveren, zodat deze lang hun smaak behouden. Dit gebeurt in de dubbelwandige glazen van Maxxo gegarandeerd! De glazen van dit merk zijn namelijk van de beste kwaliteit door de krasvaste eigenschappen. Bovendien kunnen zowel warme als koude dranken in dit glaswerk geserveerd worden, de dubbelwandige glazen van Maxxo zijn namelijk bestand tegen warmte en kou!

Uw benodigdheden kopen bij een groothandel met een ruim aanbod

Spreken de dubbelwandige glazen van Maxxo u aan en bent u benieuwd waar u deze kunt kopen? Dat is bij de groothandel Home and Kitchen Supply in Oosterhout, dicht bij Breda. Deze groothandel specialiseert zich in kwalitatieve artikelen voor bedrijven in de retail en horeca. U bestelt er daarom naast dubbelwandige glazen van Maxxo, ook glaswerk van andere merken en keukenbenodigdheden als pannen en keukengerei. Zo haalt u eenvoudig al uw benodigdheden op één plek in huis. Dit is gemakkelijk wanneer u een horecazaak runt, maar ook als u het aanbod van uw winkel wilt uitbreiden met mooie, kwalitatieve artikelen.

Maak een account aan om te bestellen

Kijk gerust eens rond in het aanbod van Home and Kitchen Supply uit Oosterhout, nabij Breda, op de website van het bedrijf. Ziet u producten die u graag wilt bestellen, zoals de dubbelwandige glazen van Maxxo? Maak dan een account aan op de website om toegang te krijgen tot het bestelportaal. Hierna heeft u de mogelijkheid om alles te bestellen wat u wilt. En heeft u vragen of wenst u ergens meer informatie over? Neem dan gerust contact op met de groothandel. De vriendelijke medewerkers staan u graag te woord.

https://www.homeandkitchensupply.nl/