Best brands online
Image default
Mode en Kleding

Wat is Dakine?

Wie is Dakine? – Het woord Da Kine is een Hawaiiaans pidgin-woord dat “de beste” of “de soort” betekent. De oprichter van het bedrijf, Rob Kaplan, is in Hawaii begonnen met zijn bedrijf voor outdoorkleding en heeft het sindsdien zien uitgroeien tot een internationale leverancier van hoogwaardige sportkleding en -uitrusting, met name gespecialiseerde rugzakken. 

In 2008 werd Dakine overgenomen door kledinggigant Billabong. Billabong zelf werd opgericht door een Australische surfliefhebber, Gordon Merchant. Zowel Kaplan als Merchant hebben van hun liefde voor extreme sporten een bloeiend bedrijf gemaakt.

Dakine is van zo’n hoge kwaliteit omdat het gebaseerd is op liefde, kennis en passie voor sport. Dakine weet wat je nodig hebt en wilt. Veel van de best verkochte Dakine rugzakken kun je online aanschaffen in de winkel van The Little Green Bag.

De meeste populaire Dakine Rugzakken

Dakine is gespecialiseerd in het maken van de perfecte tas voor je volgende avontuur, of dat nu het beklimmen van een berg is of het schreeuwen van een berg op volle snelheid. De juiste voor jou hangt af van je behoeften, je budget en je voorkeur.

Dakine maakt tassen voor kitesurfen, surfen, snowboarden, skiën, schaatsen en fietsen. Binnen elke categorie zijn er verschillende modellen die je kunt doorbladeren om een idee te krijgen van de verschillende functies. Er zijn een paar tassen die opvallen en het meest populair blijven bij de consument.

Bekijk alle voors en tegens van elk model, zodat je een weloverwogen koopbeslissing kunt nemen voor een dakine rugzak die bij je past.