Best brands online
Image default
Mode en Kleding

Jacob Cohen: De meester van Denim

In de wereld van denim is er één naam die boven de rest uitsteekt: Jacob Cohen. Cohen is een in Italië geboren, autodidactische kleermaker die beroemd is geworden om zijn uitzonderlijk goed passende en stijlvolle jeans. Zijn jeans zijn geliefd bij beroemdheden en ingewijden, en het is niet moeilijk te zien waarom. Cohens jeans zijn de perfecte combinatie van vorm en functie. Ze zien er goed uit en voelen nog beter aan.

Jacob cohen

Wat maakt de jeans van Jacob Cohen zo bijzonder? 

 

Om te beginnen gebruikt Cohen alleen de beste materialen. Zijn denim komt uit Japanse fabrieken en behoort tot de duurste ter wereld. Maar het hoge prijskaartje is het waard; Cohens jeans zijn gemaakt om lang mee te gaan. In feite worden ze alleen maar beter naarmate ze ouder worden. Het indigo vervaagt prachtig na verloop van tijd, waardoor een unieke look ontstaat die uniek is voor jou.

 

Een ander verkoopargument van Jacob Cohen jeans is de pasvorm. De jeans van Cohen zijn ontworpen om alle verschillende lichaamstypen te flatteren, of je nu lang of kort, slank of volslank bent. En omdat ze gemaakt zijn van zulke hoogwaardige materialen, rekken ze niet uit en zakken ze na verloop van tijd niet uit zoals sommige goedkopere merken doen 

 

 tot slot biedt Cohen een breed scala aan stijlen voor elke smaak. Van klassieke rechte pijpen tot trendy skinny fit, er is een jeans van Jacob Cohen voor iedereen 

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige, goed passende spijkerbroek die met de jaren alleen maar beter wordt, dan moet je Jacob Cohen bekijken. De jeans van Cohen zijn gemaakt van Japanse denim en zijn er in verschillende stijlen, voor elke smaak. Geloof ons, als je eenmaal een jeans van Jacob Cohen hebt gepast, ga je nooit meer terug naar je oude vertrouwde merk.