Best brands online
Image default
Verbouwen

Uw zolder wordt al snel uw favoriete ruimte met deze vergunningsvrije dakkapel

Uw zolder wordt momenteel waarschijnlijk gebruikt als opslagruimte. Als u hier een mooie ruimte van wilt maken, bijvoorbeeld een slaap- of studeerkamer, dan is het vaak nodig om meer loopruimte te creëren. Zo maakt u meer ruimte vrij om uw meubels te plaatsen en geeft u de zolder een ruimtelijk gevoel. Met een dakkapel is deze extra ruimte zo geregeld. De vakspecialisten van BASkapel plaatsen namelijk een geheel vergunningsvrije dakkapel binnen één dag!

Ontdek een impressie van de mogelijkheden op de website

Met deze innovatieve, vergunningsvrije dakkapel is het aanvragen van een vergunning bij de gemeente verleden tijd. Zo kunt u de dakkapel spoedig laten plaatsen en hoeft u niet weken te wachten op de verwerking van uw aanvraag. De dakkapel wordt op maat voor u gemaakt in de werkplaats van BASkapel met materialen van de beste kwaliteit. De dakkapel kenmerkt zich daarom door de strakke belijning en creëert een spectaculaire lichtinval. Het product wordt prefab gemaakt, waardoor het snel geplaatst kan worden en u spoedig en met veel plezier gebruik kunt maken van uw verbouwde zolderruimte. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Dan vindt u op de website een impressie van eerder gerealiseerde projecten.

Deze specialist is werkzaam in heel Nederland

De medewerkers van BASkapel komen op elke locatie in Nederland bij u langs om de vergunningsvrije dakkapel vakkundig te plaatsen. Dit doen zij bovendien tegen een ontzettend scherpe prijs, waardoor u nooit teveel betaalt. Doordat de dakkapel vergunningsvrij geplaatst kan worden aan zowel de voorzijde als aan de straat grenzende delen van uw woning, bespaart u ook nog eens op de honderden euro’s die een vergunning met zich meebrengt. Om meer te weten te komen over de mogelijkheden en de voordelen van deze dakkapel, kunt u het best contact opnemen met deze specialist voor een vrijblijvende afspraak. U vindt de contactgegevens op de website.

https://www.baskapel.nl/