Best brands online
Image default
Verbouwen

Het nut van knikarm zonneschermen

Knikarm zonneschermen zijn ideaal, wanneer je een plek in de tuin wilt creëren met veel schaduw. Ze worden vaak toegepast in tuinen die richting het zuiden liggen en waar de zon dan ook vrijwel de hele dag op staat.

Knikarm zonneschermen hebben verschillende voordelen, zo zijn ze niet alleen een goede soort zonwering, maar bieden ze ook de mogelijkheid om eronder te gaan zitten. Je kunt dus lekker in de schaduw zitten en ook nog eens droog.

Knikarm zonneschermen zijn verkrijgbaar in zeer veel maten en zelfs de maten waar je bijvoorbeeld ook een veranda in zou kunnen hebben. Het verschil is dan wel dat een knikarmscherm een stuk goedkoper is en dat ze niet permanent ruimte in beslag nemen.

Kiezen tussen een elektrisch knikarmscherm handmatig of elektrisch

Knikarm zonneschermen hebben verschillende soorten bediening. Je kunt kiezen uit handbediening en elektrische bediening. Gezien het gewicht, geven wij meestal wel het advies om te kiezen voor een elektrisch knikarm zonnescherm. Dit maakt de bediening een stuk lichter en gaat ook een stuk sneller.

Natuurlijk zit er wel een prijsverschil aan vast en zit er meestal niet standaard een motor bij inbegrepen.

Knikarm zonnescherm aanbieding vinden

Een knikarm zonnescherm aanbieding kun je vooral tijdens de zomermaanden vinden bij verschillende winkels. Online zijn de zonneschermen standaard meestal al iets goedkoper. Dit komt, doordat de montagekosten over het algemeen komen te vervallen omdat webwinkels vragen om zelf voor de montage te zorgen.

Gelukkig is de montage van een knikarmscherm vrij eenvoudig en vooral wanneer je met twee personen de montage doet.

Het enige dat je nodig hebt is een beetje handigheid, maar ben je een beetje handig dan kun je ervoor kiezen om online een knikarmscherm te kopen, om op deze manier geld te besparen!

Uiteraard kan het ook lonend zijn om eens in de buurt te kijken voor een zonwering leverancier, deze hebben vaak ook aanbiedingen en daar zit de prijs van montage vaak bij inbegrepen!

Wat zijn de prijzen van een knikarmscherm

De prijzen van knikarmschermen varieeren tussen de €550 en €1500. De prijzen worden bepaald op basis van afmetingen. Hoe groter dus het scherm, hoe hoger de prijs. Uiteraard kan er nog gekozen worden uit verschillende optes, bijvoorbeeld elektische bediening.

Dit zal de prijs ook doen toenemen, net zoals bijvoorbeeld luxere stoffen en afwijkende kleuren in plaats van standaard kleuren!

Wanneer je een knikarmscherm koopt, dan is deze bij goede winkels al van tevoren bewerkt en geïmpregneerd. Dit zorgt ervoor dat het doek goed blijft, het weer er niet in trekt en dat je droog kunt zitten onder het zonnescherm bij regen.

Koop je scherm daarom altijd bij een erkend bedrijf, dan weet je zeker dat je een product van hoge kwaliteit koopt met garantie!