Best brands online
Image default
Verbouwen

Elektrisch verwarmen. Bij het begin beginnen.

Elektrisch verwarmen. Bij het begin beginnen.

De CO2- uitstoot moet terug gedrongen worden.

Het elektriciteitsnet is er nog niet helemaal op berekend als iedereen nu massaal zou overstappen van gas naar elektrisch. 

Maar dat gaat zeker komen. 

En als all- electric huizen de norm worden kan je het beste gewoon klein beginnen. Met de meest simpele stap. Overstappen van een gas boiler naar een elektrische boiler bijvoorbeeld.

Elektrische boilers/warmwaterboilers zijn zuinig in verbruik, voordelig in aanschaf en simpel aan te sluiten zonder dat daar ingewikkelde aanpassingen voor nodig zijn.

 

 

De overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu helpt je op weg deze eerste stap te maken. Hier vind je vele soorten elektrische boilers in verschillende volumes en van rond tot mooie platte modellen. Jarenlange ervaring met  elektrische ketels, maar ook elektrische kachels, zonneboilers, doorstrooom apparaten, elektrische cv’s en combi cv’s maakt de website uniek in zijn soort.

Nederlandstalige handleidingen van alle producten staan ook op hun site. Op werkdagen zijn ze altijd telefonisch bereikbaar voor al je vragen, en is er een showroom en een afhaaldepot. Ze hebben alles altijd op voorraad, dus je hebt je spullen de volgende dag al in huis.

De merken die zij verkopen; Wesen, Ariston Velis, Lemet en DAT, Wijas en Elterm. Gewerkt wordt met hoogwaardige materialen en een zeer goede prijs/kwaliteits verhouding.

Elektrische boilers van Wesen hebben een geringe diepte van slechts 27 centimeter waardoor ze meestal gewoon in een keukenkastje passen, de elektrische boilers zijn zelflerend en hebben een anti-legionella functie plus een digitale display.

Een ander A merk is Ariston. Dit merk maakt boilers met een mooi design en zijn voorzien van een energielabel B.
De ECO stand zorgt ervoor dat de energiekosten laag blijven.

Elektrische boilers van DAT zijn ook uitgerust met een smart controller voor diezelfde energiezuinigheid. 

Ook het merk Lemet, gemaakt in de EU komt met een ECO model, helemaal computergestuurd en meet aan de hand van je huishoud gewoontes zelf wanneer het de meest gunstige tijd is voor het opwarmen van het water en wanneer niet.

Op de website van elektrischeboiler.eu staat ook een on-line boiler calculator waardoor het nog makkelijker wordt de juiste keuze te maken.

Ook voor anti-kalk magneten, waterontharders en accesoires ben je aan het juiste adres bij elektrischeboiler.eu.

De produkten zijn scherp geprijst doordat er groot ingekocht wordt, zo wordt duurzaam niet lijdzaam.

https://elektrischeboiler.eu/