Best brands online
Image default
Woning en Tuin

Rubber Tape is dé oplossing voor een veilige & trendy trap!

Hoe vaak zijn we in ons huis niet bezig met veiligheid? Een douchemat in je badkamer, speciale onmogelijk te openen haakjes aan de keukendeurtjes, een fatsoenlijk slot op de voordeur..
Maar hoe vaak denken we aan de trap? Dat doen we nagenoeg nooit. En dat is gek als je je bedenkt dat er jaarlijks ontzettend veel ongelukken gebeuren die met de trap in verband staan. Veel van mijn vriendinnen hebben geen leuning aan de muur hangen en ik vraag me dan wel eens af, waar grijp jij je aan vast als je weer eens bijna je nek breekt over het opgevouwen wasgoed wat je al dagen mee naar boven zou nemen?

Steeds vaker zie ik vrienden en familie hun trap opknappen en de trap opnieuw schilderen. Super mooi natuurlijk. Zeker ook trendy. Maar veilig vind ik het niet…
We zouden zoveel trap ongelukken kunnen voorkomen door meer veiligheid te creëren op de trap. Los van geen troep op de traptreden laten liggen, en een fatsoenlijke trapleuning aan de muur monteren, roep ik ook altijd; Denk aan de antislip!

Ik heb een geweldige rubber tape gevonden met ultieme antislip kracht. En dan bedoel ik niet zo’n lelijke schuurpapier strip die je koopt bij de bouwmarkt.
Ik bedoel een strip a la 2020. Te koop in mooie fatsoenlijke kleuren in plaats van saai zwart of poepbruin. Nee, ik heb het over een antislip rubber tape die leverbaar is in vette kleuren als beton grijs of gebroken wit!

Sinds jaren zweer ik bij het merk Antisliprubbertape.com. Hun strip zit er al zo lang op en blijft mooi, makkelijk schoon te maken en zorgt voor het perfecte antislip effect. Mijn trap ziet er mooi uit, past binnen mijn trendy interieur en ik kan met gemak met sokken mijn trap op en af zonder uit te glijden.

Doe jezelf en je gezin een plezier en zorg voor een goede antislip! De kosten voor zo’n strip, de tijd die je kwijt bent voor de montage, is niks tegenover de veiligheid die het creëert voor jouw en je gezin!

http://www.antisliprubbertape.com