Best brands online
Image default
Woningen

Met losse keukenkastjes je IKEA-keuken een nieuw jasje geven

In de loop der jaren is er steeds meer oog gekomen voor de uitstraling van keukens. In het gros van de Nederlandse huishoudens prijkt een keuken van dé Zweedse woongigant. De keukens van dit merk staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. Past hij echter niet meer bij jouw stijl? Je kunt met losse keukenkastjes een IKEA-keuken geheel naar jouw smaak aanpassen. Zo kun je je IKEA-keuken renoveren zonder dat er een verbouwing aan te pas hoeft te komen.

Een perfect home creëren zonder al te veel inspanning

Voor keukenkastjes, maar ook handgrepen en werkbladen heb je de Zweedse woongigant zelf niet nodig. In plaats daarvan wend je je tot een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vervaardigen van losse keukenkastjes voor IKEA-keukens. Een uitblinker op dit gebied is Ostoya Furniture, dat werd opgericht door een van oorsprong Poolse onderneemster die ontdekte dat Nederlanders wel de wens hebben om hun ‘perfect home’ te creëren, maar daar vaak de tijd niet voor hebben.

Elke stijl die je maar wenst

Alhoewel er veel verschillende stijlen te benoemen zijn, wordt doorgaans een hoofdonderscheid tussen landelijke en moderne keukens gemaakt. De landelijke keuken ademt een warme sfeer en is een authentieke keuken zoals je die ook vaak op boerderijen treft. De moderne keuken is wat strakker en maakt gebruik van moderne materialen en een gladde afwerking. Dit zegt overigens niets over de gezelligheid die ook dit type keuken kan uitademen.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden

Wil je je IKEA-keuken renoveren met losse keukenkastjes? Bij Ostoya Furniture wordt jouw droom werkelijkheid, ongeacht je stijlvoorkeur. En dat zonder ook maar één keer een showroom te bezoeken en kostbare tijd te verliezen. Dankzij de dienstverlening van deze expert hoef je je over materialen en kleuren geen zorgen meer te maken. Een keuken renoveren die je bij IKEA hebt gekocht wordt zo wel heel makkelijk! De op maat gemaakte onderdelen worden klaar voor montage bij je thuisgeleverd.