Best brands online
Image default
Woningen

Wonen in de cloud

appartement te huur

Een paar jaar geleden vond een beroemde man zijn huis boven de wolken. Om precies te zijn, het is een gebouw van negen verdiepingen. Een brede visie is elke dag een inspiratiebron. Laten we gaan en kijken.

Zonsondergang tussen de hoge wolken

“Bij zonsondergang zorgt de weerkaatsing van licht vaak voor illusoire scènes.”

Wat zijn de doorslaggevende factoren bij het kopen van dit appartement?

Zonder twijfel een prachtig landschap.

Bent u bewust op zoek naar een appartement boven de stad?

Ik heb er altijd van gehouden om hoog boven te zijn. Mijn ex-vriendin woont op de 36e verdieping! Dit is mij iets te hoog, mensen zien eruit als mieren en je bent het contact met het straatleven kwijtgeraakt. Nummer negen is het perfecte midden.

Als regisseur en schrijver kan ik me voorstellen dat zo’n brede visie een belangrijke inspiratiebron is. Wil je regelmatig thuis schrijven?

Absoluut, thuis behoud ik altijd mijn mening. Op mijn bureau, als de kijkhoek 90 graden is, heb ik minder zicht, dus ik trek me vaak terug om zwaar werk te doen. Ik wil dromen, zwanger worden en me voorstellen in mijn woonkamer, waar ik grofweg een panoramisch uitzicht van 180 graden over de stad kan zien.

Wat is je favoriete tijd?

Ik hou van verlichting in de ochtend en avond. De zonsondergang is hier magisch, en dan weerkaatst het zonlicht op de ramen van het gebouw boven me, waardoor een bijna onwerkelijk tafereel ontstaat.

Wat moet je weten voordat je high gaat leven?

Ik zou iedereen een hoogbouw appartement aanraden, want je krijgt er veel ruimte in. Zeer welkom in drukke steden. Maar dit is niet voor iedereen weggelegd. Lang leven is niet geschikt voor mensen met hoogtevrees, en omdat je afhankelijk bent van liften, is claustrofobie geen echt voordeel.

Hoge wolkenruimte

3 redenen waarom het te hoog is, is zeker aan te raden

Eindeloos

Degenen die een hoog huis kochten, kochten niet alleen een huis, maar kochten ook een huis. Volgens Hans hoef je je nooit te vervelen. Het landschap leeft mee met mensen en seizoenen. De hoge zonsondergang om 9 uur is elke dag onbetaalbaar.

Gevoel voor stedelijke ruimte

In de stad voel je al snel dat de muur je nadert. Als je een brede nacht in deze stad wilt doorbrengen, moet het niet te ver zijn, maar het moet er lang uitzien.

Meer daglicht

Een andere reden om hoger in de stad te zijn, is het daglicht. Hoe hoger je leven, hoe meer zonneschijn. Dit is een onmisbaar voordeel voor mensen die overdag vanuit huis werken, zoals mannen.

huis te koop poperinge

https://be.propenda.com