Best brands online
Image default
Bedrijven

Legend Sports – De vechtsportwinkel van Noord-Holland

Legend’s aren’t born you become one dat is het motto van Legend Sports. Het bedrijf bedoelt ermee dat je niet zomaar een legende wordt maar dat je daar gigantisch veel voor over moet hebben. De missie van Legend Sports is dan ook de klanten helpen met hun missie. Dit betekend niet dat je hier alleen terecht kunt als je aan topsport doet. Je kan een legende zijn op je eigen manier!

 

Ruim aanbod voor jong en oud, beginners en professionals

Legend Sports is ontstaan uit de liefde voor vechtsport! Maar in de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met een ruim aanbod in vechtsport, fitness en lifestyle. Een assortiment voor de jonge vechtsporters maar ook voor de ervaren kickboksers is er genoeg te vinden.

 

Trainen als een Legende

Om je doelen te bereiken is trainen gigantisch belangrijk. En daarvoor heb je de juiste gear nodig. Legend Sports heeft dat voor je en maakt het voor je! Wat je ook nodig hebt Legend Sports heeft het bijna allemaal:

 

  • Een fitness shirt wat jouw lichaamstemperatuur optimaal houdt en zweet afvoert.

  • De beste bokshandschoenen waarmee je goed kunt stoten en die je knokkels heel houdt.

  • Kickboksscheenbeschermers die jou de optimale bescherming biedt!

  • Fitness Handschoenen waarmee je meer ijzer vreet dan iron man kan.

  • Een bokszak waarmee je ook thuis kunt trainen.

  • Sportvloeren die jouw val breken en voor minder blessures zorgen!

 

Leven als een Legend

Om je doelen te bereiken is er meer nodig dan alleen trainen. Je moet ook echt gaan leven als een legend. Hiermee helpt Legend Sports jouw ook! Dus maak de keukenkastjes maar leeg en gooi alle ongezonde dingen eruit. Stop de sportvoeding van Legend Sports erin. Al je casual kleding kan uit de kast want vanaf nu draag je alleen nog Legend Lifestyle kleding. De kleding draagt heerlijk zodat jij ontspannen je dag uitkomt.

 

Vechtsportwinkel Zaandam

Legend Sports is gevestigd in Zaandam. Kom zeker een keer langs om door het assortiment heen te gaan. Is Zaandam te ver voor jou neem dan een kijkje de website: https://www.legendsports.nl/

 

Contactgegevens Legend

Bellen: +31756151619

Whatsappen: +31684497670

Mailen: info@legendsports.nl

 

Bokswinkel Zaandam

Cornelis Ouwejanstraat 17

1506SX, Zaandam