Best brands online
Image default
Financieel

Laag inkomen? Hier leest u hoe u uit de schulden kunt komen

Zelfs als je niet veel geld verdient, is het mogelijk om uit de schulden te komen. Hier is hoe.

Er zijn maar weinig dingen die irritanter zijn dan eraan herinnerd te worden dat je schulden moet afbetalen, vooral als je van salaris naar salaris leeft. Als je merkt dat je vastzit tussen een rots en een harde plek — gefrustreerd door schulden maar ervan overtuigd dat je het nooit kunt afbetalen — hebben we een lijst met zeven suggesties opgesteld om je weg naar buiten te graven, zelfs als het gat te zwaar aanvoelt diep.

1. Meer geld verdienen

Meer geld verdienen, of het nu is door een bijbaantje te nemen of een eigen bedrijfje te beginnen, is een voor de hand liggende manier om schulden af te betalen. En als het idee om iets toe te voegen aan een al vol schema ervoor zorgt dat je in netelroos raakt, zijn we hier https://onlinekredieten.com/  om je te vertellen dat het creëren van een nieuwe inkomstenstroom niet verschrikkelijk hoeft te zijn.

Je kunt betaald worden voor het helpen van mensen met kleine taken in hun huis, winkelen voor huisgenoten, bijles geven in een onderwerp dat je leuk vindt, of koken voor mensen die niet de interesse en/of het talent hebben zelf te koken.

Het punt is dit: we weten dat het moeilijk is om te horen dat je een andere baan nodig hebt als je het al zo druk hebt. Ons advies is om iets te kiezen waarvan je weet dat je het leuk zult vinden en genoeg zult verdienen om uit de schulden te komen. Zodra je bij de finish bent, kun je opnieuw beoordelen of je door wilt gaan met de klus.

2. Beslis wat ‘kapot’ echt betekent

Kort na haar studie gaf een vriendin toe dat ze het financieel moeilijk had. Ze gaf ook toe dat haar bestedingspatroon de reden was dat ze ‘kapot’ was. Ze zei dat ze het niet kon laten om elke cent die ze verdiende te besteden aan het kopen van iets wat haar opviel, zelfs als ze het niet nodig had. Toen ik de mogelijkheid noemde om geld opzij te zetten, vertelde ze me dat als ze dat deed, ze aan het eind van de maand zo weinig te sparen zou hebben dat het de moeite niet zou zijn.

Weigeren om een paar dollars weg te stoppen als je het hebt, is gewoon dom.

‘Brok’ betekent niet genoeg verdienen om eten of onderdak te betalen. Als aan uw basisbehoeften wordt voldaan, is het waarschijnlijk dat u elke maand een paar extra dollars kunt vinden om extra te betalen voor een rekening. DIt leggen wij nog wat grondiger uit op https://geld-lenen-zonder-bkr.com/

3. Controleer uw uitgaven

Vraag iedereen die elke maand hun bankrekening controleert waarom ze dit doen en ze zullen u waarschijnlijk vertellen dat ze een beter idee willen hebben van waar hun geld naartoe gaat.

Kijk eens waar je geld aan uitgeeft. Betaalt u te veel voor parkeren? Heb je satellietradio in een auto die zelden aan staat? Heb je nog een lidmaatschap van een club waar je nooit gebruik van maakt? Er is hier geen oordeel. We hebben het allemaal druk en het is gemakkelijk om kleine gelduitgaven door de kieren te laten glippen.

Soms is een beetje aanhalen van de riem voldoende om u te helpen dat geld om te leiden naar hoogrentende schulden die u wilt afbetalen.

4. Stop met het aangaan van meer schulden

Als u al schulden voelt, stop dan met het aangaan van meer. Dat betekent een paar jaar langer autorijden dan je had verwacht, nee zeggen tegen vooraf goedgekeurde creditcardaanbiedingen en wachten tot je contant geld hebt om iets te kopen dat je normaal in rekening zou brengen.

5. Praat met uw kinderen

Laat jonge kinderen weten dat het goed met u gaat, maar dat u eraan werkt om het nog beter te doen. Dat betekent dat je als gezin moet werken om ‘behoeften’ en ‘wensen’ te onderscheiden en verantwoord met geld omgaat.

Als je kinderen hebt die snel de universiteitsleeftijd naderen, laat ze dan van tevoren weten hoeveel je kunt helpen financieel, en wees proactief bij het zoeken naar beurzen, beurzen en deeltijdbanen die hen kunnen helpen de kosten van hun opleiding tot een minimum te beperken.

6. Benut uw goede kredietscore

Als u een gezonde kredietscore heeft, vraag dan een lagere rente aan bij uw schuldeisers. Als ze er niet voor gaan (en velen zullen dat niet doen), overweeg dan om het saldo op creditcards met een hoge rente over te hevelen naar een kaart met een lagere rente of naar een persoonlijke lening met een lage rente.

7. Omgaan met minder dan perfect krediet

Als u hulp nodig heeft, zijn er non-profitorganisaties zoals de Consumer Credit Counseling Service (CCCS). Houd er rekening mee dat kredietadviesbureaus onderhandelen met uw schuldeisers om uw rentetarieven te verlagen, maar ze betalen ze eenmaal per maand, vaak nadat uw betaling verschuldigd is. Wat dat voor u betekent, is dat uw kredietrapport te late betalingen laat zien voor elke maand dat u voor het programma bent ingeschreven.

U kunt het beste rechtstreeks contact opnemen met uw schuldeisers en hen vertellen dat u van plan bent om met een kredietadviesdienst samen te werken, maar dat u liever rechtstreeks met de schuldeiser samenwerkt. Vraag hen om uw rentetarief te verlagen en zorg ervoor dat ze de nieuwe, lagere betaling elke maand rechtstreeks van uw betaalrekening halen, zodat deze nooit te laat wordt betaald.

Uit uw kredietrapport kan nog steeds blijken dat u minder betaalt dan het oorspronkelijk overeengekomen bedrag (afhankelijk van de schuldeiser en hoe deze dit meldt), maar het is beter dan jaren van te late betalingen.

Waar het op neerkomt

Hoewel het op dit moment misschien niet prettig is, komen miljonairs (en miljardairs) ook schulden voor. Voor velen is hun schuldgraad evenredig met de hoeveelheid geld die ze verdienen.

Hoewel er geen magische formule is om uit de schulden te komen, kan het wel. Je moet bereid zijn om één schuld per keer af te lossen, te beseffen dat het tijd zal kosten, en in gedachten houden hoe geweldig het zal zijn als die laatste schuld is afbetaald.

 

https://onlinekredieten.com/krediet/950-euro-lenen/