Best brands online
Image default
Shopping / Clothing

Inpakken van je koffer

Wie houdt er niet van vakantie onder de hete zon? Lekker wegdromen op het strand en geen zorgen aan je hoofd. De zomer komt er weer bijna aan en iedereen kijkt uit naar de vakanties die in de lente al zijn geboekt. Het inpakken is misschien wel het lastigste gedeelte van het voorbereiden. Vaak wil je op vakantie geen kleren wassen, dus moet je voor elke dag een nieuwe outfit inpakken. Daarnaast heb je ook verschillende outfits nodig voor in de warme middagen maar ook voor de wat koelere avonden terwijl je een lekker hapje eet. Eigenlijk zou je dan dubbel meer kleren mee moeten nemen en dat ook nog eens naast een aantal paar schoenen. Als vrouw zijnde is dit een hele zware klus, zwaarder dan bij mannen. Naast kleding hebben vrouwen namelijk ook huid- en haarverzorging nodig die meegenomen moeten worden. Deze verzorgingsproducten zijn niet bepaald licht en pakt dus ook veel gewicht.  

Wanneer je niet ver van huis gaat, vlieg je vaak met een goedkope vliegmaatschappij. Bij deze vliegmaatschappijen moet je extra betalen om meer gewicht mee te nemen. Wanneer je dit niet aanvraagt, mag je maar tien kilo meenemen wat gepaard gaat met een handbagage, dat is echt heel weinig. Op deze manier kunnen de vliegmaatschappijen zoals Transavia goedkope tickets en aanbieden. Wanneer je op vakantie gaat wil je ook niet teveel meenemen. Met een volle koffer is er geen plek voor nieuwe spullen die je op vakantie koopt, tenzij je er extra gewicht bij koopt.  

Neem een lastminute Spanje, je kan binnen de kortste keren weg voor een spotprijsje. Vaak ga je binnen één tot twee weken al vliegen waardoor er weinig tijd overblijft om de koffer te vullen. Minder tijd om zomerkleding te shoppen en het doen met minder kleding. Bekijk de website lastminutespanje.nl voor heerlijke vakantiebestemmingen dichtbij huis. 

http://lastminutespanje.nl/