Best brands online
Image default
Verbouwen

Geef uw project een stijlvolle uitstraling door dakleien te (laten) leggen van deze aanbieder

Als u werkzaam bent in de renovatie of nieuwbouw van gebouwen, bijvoorbeeld als dakdekker, architect, of projectontwikkelaar, weet u als geen ander hoe belangrijk het dak is. Door verschillende soorten dakleien te laten leggen, speelt u met de uitstraling van het gebouw. Bent u op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor uw dakleien? Bezoek dan eens de website van Ikking Group. Deze specialist biedt namelijk dakleien van hoogwaardige merken tegen een aantrekkelijke prijs aan.

Realiseer extra waarde voor uw pand met de verschillende soorten kunstleien

Ikking Group biedt duurzame kunstleien aan die net zo’n hoge kwaliteit hebben als traditionele leien, maar daarnaast ook nog eens lichter in het gewicht zijn (twaalf kilogram per m²). Door te investeren in mooie dakleien, creëert u als projectontwikkelaar of huisbezitter extra waarde voor uw pand. Een van de merken die u op de website van deze aanbieder vindt, zijn de kunstleien van BTL. Wanneer u ervoor kiest om deze dakleien te leggen, kiest u voor een product dat weerbestendig, kleurvast en onbreekbaar is. Bovendien ontvangt u bij aankoop van deze kunstlei:

  • Klasse A-brandpreventie
  • Klasse vier hagelinslag-classificatie
  • Veertig jaar garantie
  • Een product dat bestand is tegen 177 km per uur aan windsnelheid

Kies uit zeven verschillende kleuren

Door de afwerking aan de achterzijde van de BTL-kunstlei, wordt er geen water vastgehouden. Daarnaast gaat de lei ontzettend lang mee. Het resultaat is een veilig en strak dak waar u of uw klant jarenlang plezier van heeft. U heeft keuze uit zeven verschillende kleuren, zoals zwart, bruin, grijs en rood. Naast BTL-leien, kunt u ook dakleien van Tapco Classic laten leggen. Beide soorten kunstleien zijn op milieuvriendelijke wijze vervaardigd en recyclebaar. Bent u benieuwd naar alle dakproducten van deze aanbieder? Bekijk dan direct het aanbod van dit bedrijf op de website. Bij vragen kunt u daarnaast altijd contact opnemen door te bellen of een e-mail te sturen.

https://ikking.com/