Best brands online
Image default
Woningen

Extra wooncomfort met een serre uitbouw in regio Breda

Vindt u uw huis te klein, maar is verhuizen voor u geen optie? Dan kunt u ook denken aan verbouwen en het creëren van een extra ruimte. Als u voldoende ruimte heeft achter uw huis in Breda, dan kunt u bijvoorbeeld een serre uitbouw laten plaatsen. Een serre kan van verschillende materialen worden gemaakt. Waar u voor kiest hangt onder meer af van waar u de serre voor gaat gebruiken. Wordt het een extra slaapkamer of wordt het een werkkamer? Wilt u er heerlijk kunnen ontspannen of wordt het uw privé bibliotheek? Dit soort factoren zullen mede bepalen waar u voor kiest als u de aanbouw laat uitvoeren.

Soms is een bouwvergunning niet nodig

Als u plannen heeft voor een verbouwing is daar soms een vergunning voor nodig. Deze wordt afgegeven door de gemeente en moet u tijdig aanvragen. Voor een kleine aanpassing is zo’n vergunning niet nodig. In veel gemeenten mag u dan ook gewoon een serre plaatsen zonder dat hiervoor een vergunning nodig is. Wilt u een serre uitbouw in Breda of omgeving, informeer dan vooraf bij uw gemeente of u hiervoor een vergunning nodig heeft. Bouwt u zonder vergunning en had u deze wel moeten aanvragen dan is de kans groot dat u uw serre moet laten afbreken. Of een vergunning nodig is hangt vaak af van het percentage van de tuin dat door de verbouwing ‘verloren gaat’. Dit is aan een maximum gebonden.

Vraag uw offerte aan bij deze ervaren aannemer

Wilt u een serre uitbouw laten bouwen in Breda? Vraag uw offerte dan aan bij Jaspers Timmerbedrijf. Zij zijn gevestigd in Sint Willebrord en werken in de gehele regio rondom Breda. Er komt altijd iemand langs om de plannen met u door te nemen en de situatie ter plaatse te beoordelen. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte, gebaseerd op uw wensen en de te gebruiken materialen.

https://www.jasperstimmerbedrijf.com/

Gerelateerde artikelen

M&C Cilinder: je huis veiliger met nieuwe deurcilinders

Verschillende mogelijkheden op het gebied van zonwering in Eindhoven

Heeft u de villa van uw dromen te koop zien staan in Schoten of Schilde?