Best brands online
Image default
Mode en Kleding

Een echte sporttas. Wat stop je er allemaal in?

Een echte sporttas. Wat stop je er allemaal in? 

In een sporttas stop je meestal wel de standaard spullen die je altijd meeneem als je gaat sporten. Die enkele keer neem je misschien iets extra’s mee omdat je daarmee wilt trainen. Misschien dat je iets nieuws probeert en het dan wat anders is, maar over het algemeen heeft iedereen standaard spullen erin zitten. 

 

Wat voor tas is het handigst?

Het is lastig te beantwoorden welke tas dan het handigst is als je gaat sporten. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat iedereen anders is en ook andere gewoontes heeft of een andere smaak. Wat voor de een heel handig is, is voor de ander juist zeer onhandig. Ook al kun je dat niet begrijpen soms is het toch echt zo. Dit komt voornamelijk omdat je beide iets anders gewend bent en het je dan niet kunt voorstellen. 

 

De micmacbags bijvoorbeeld hebben heel veel verschillende soorten tassen. De meeste denken bij sporten meteen aan een sporttas, wat ook logisch is natuurlijk, maar niet iedereen vindt dit het beste om te hebben of gebruiken. Daarom raden wij je ook aan om verder te kijken. Kijk ook naar je eigen gewoonte en wat je normaal doet als je zeg maar wat meer spullen dan normaal mee moet nemen. 

 

Een boodschappen tas bijvoorbeeld is ook groot en handig mee te nemen. Als je boodschappen doet dan is het ook handig om veel spullen in mee te nemen dus waarom niet als je gaat sporten? Dit is meestal alleen op basis van de naam zelf. Sporttas zegt het zelf al en de boodschappentas dus ook. Dit zit allemaal in je hoofd en het is helemaal niet nodig om zo te denken. 

 

Toch wel een sporttas?

Als je toch echt een sporttas wilt ook omdat jij denkt dat dit het meest handige voor jou is dan moet je daar zeker naar gaan kijken. Onthoud wel dat er heel veel verschillende soorten zijn dus dat je daarin ook een onderscheid maakt qua wat je fijn vindt en wat goed voor jou werkt. 

 

Kijk bijvoorbeeld voor een sporttas dames. Meestal zijn die net ietsjes anders (dat hoeft niet altijd overigens), maar ze zijn wel heel leuk. Als je van een printje houdt bijvoorbeeld vind je die sneller bij de dames dan bij de heren. Soms heb je ook meer vakjes omdat ze weten dat vrouwen meer spullen hebben om mee te nemen over het algemeen.