Best brands online
Image default
Woning en Tuin

Een anti slip strip voorkomt uitglijden op jouw vers geschilderde trap!

Stel je voor, je hebt besloten je trap te gaan opknappen… Waar begin je?

Nu is de perfecte tijd, veel mensen zijn aan het klussen geslagen vanwege de Corona-crisis, de rijen bij de bouwmarkten zijn gigantisch & iedereen is bezig met allerlei klusjes in en rondom het huis die al lang lagen te verstoffen.

 

Zo ook is dit een goed moment om aan je trap te denken! De gaafste trends komen voorbij op trap gebied. Denk aan Bohemian met mooi chocolade donkere tinten of juist Industrieel met een beton grijzige look. Je kan op Pinterest ontzettend veel inspiratie op doen voor niet alleen een simpel laagje verf, maar er echt werk van maken met bijvoorbeeld behang op je stootborden tot creatieve accessoires.

De meest makkelijke en snelste optie is toch wel een nieuwe laag verf op je trap aanbrengen. Dit zou betekenen goed schuren, ontvetten en gronden en je bent klaar, mits je trap al geschilderd was… Heb je nu vloerbedekking, dan duurt het klusje wel iets langer om eerst dit allemaal te verwijderen, maar ach, tijd genoeg op dit moment!

 

Wat men vaak vergeet na het aanbrengen van deze frisse mooie verf, is dat de trap daardoor juist extra glad is geworden. De traptreden zijn amper te belopen met sokken, je glijdt uit voor je er erg in hebt.

 

Daarom deel ik hier een goude tip; kies voor een zelfklevende anti slip strip speciaal voor de trap! Deze strip is echt ideaal, super makkelijk op maat te knippen en aan te brengen ookal ben je geen klusser maar een beetje doe-het-zelfer kan dit prima zelf!

Bij Antisliprubbertape koop je deze strip ook nog eens in de nieuwste trendkleuren. Als eerste brachten zij dit geweldige product op de markt & zijn daardoor betrouwbaar en experts op dit gebied.

Zelf ben ik helemaal weg van de nieuwe kleuren Chocolade Bruin of Zandbeige, wat een gekke moderne kleuren!

 

 

 

http://www.antisliprubbertape.com

Gerelateerde artikelen

Schakel deze tuinman in voor onkruidbestrijding en gladheidsbestrijding in Limburg

Een Belgisch hardsteen vloer als echte eyecatcher

Dit hoveniersbedrijf in Etten-Leur tovert uw tuin om