Best brands online
Image default
Hobby en vrije tijd

E-liquid van hangsen

Roken via een e-smoker of vaper gebeurt steeds vaker. Mensen kiezen eerder voor deze optie omdat het goed is voor de gezondheid , minder kans heeft op nare bijwerkingen en beschikbaar is in alle vormen, kleuren en maten. Een gemiddelde e-smoker heeft  veel keus op het gebied van e-liquids. Er is zoveel keus dat veel gebruikers niet meer de keuze kunnen maken uit het beste e-liquid dat bij hun past. In deze blog ga je meer lezen over Hangsen e-liquid en wat voor soort er beschikbaar zijn.

Hangsen e-liquid wat is dat?

sinds 2009 is hangsen e-liquids actief in de e-liquid branche als vloeistof en verdampingsmiddel voor e-sigaretten en e-smokers. Sindsdien is Hangsen e-liquids uitgegroeid tot het grootste e-liquid merk ter wereld. Hangsen e-liquids onderscheidt zich door het uitgebreide assortiment aan smaken en soorten e-liquids die het aanbiedt. Hierdoor is hangsen zowel te gebruiken voor de beginnende als ervaren damper.

Soorten Hangsen e-liquid

Het e-liquid van hangsen is te koop in verschillende soorten smaken en groottes. Maar wist je bijvoorbeeld dat hangsen e-lquid ook beschikbaar is in verschillende soorten verhoudingen van nictotine? Op deze manier is er een hangsen e-liquid voor iedereen en daardoor is het breed inzetbaar en is de doelgroep erg uitgebreid. Hangsen e-liquid is verkrijgbaar in 0mg , 6mg,12mg en 18mg nicotine. Er zijn ook veel verschillende smaken verkrijgbaar. Dit varieert van fruit smaken (aardbei, kers en appel) tot exclusievere smaken zoals (supermint, strongmint en menthol).

Waar kan ik deze e-liquid kopen?

E-liquid kun je kopen op verschillende soorten plekken. Zo zijn er veel offline en online winkels die zich specialiseren in de verkoop van deze e-liquids en bieden een groot en uitgebreid assortiment aan per merk e-liquid. Een van deze aanbieders is Wizzits e-lquids. Zij focussen zich volledig op de e-liquid markt en alle benodigde accesoires eromheen. 

https://wizzits.com/e-liquid/hangsen/