Best brands online
Image default
Gezondheid

Dry needling in Amsterdam voor het beste resultaat

Heeft u vaker last van spierklachten of krampen aan de spier? Dan is onze goede dry needling behandeling in Amsterdam wellicht iets voor u om van uw klachten af te komen. Dry needling is een behandelmethode waarbij wij, door middel van een speciale techniek, uw spieren stimuleren. Hierdoor raken spierverhardingen en verkrampingen ontspannen. De oorzaken van uw pijnklachten kunnen zijn: een verkeerde beweging, een langdurig verkeerde houding, langdurige overbelasting van de spier, langdurige afwezigheid van beweging en te strakke kleding. Ook stress en depressie kunnen de oorzaak zijn van uw spierklachten. Heeft u pijnklachten, dan kunt u voor een dry needling behandeling bij ons terecht in Amsterdam.

Dry needling in Amsterdam voor pijnklachten

Acupunctuur en onze dry needling behandeling in Amsterdam zijn niet hetzelfde. Bij acupunctuur worden meerdere naalden op de zogenaamde energielijnen in het lichaam aangebracht. Bij dry needling in Amsterdam gebruiken we één naald, waarmee we kortdurend en gericht uw spier prikkelen. Dit zijn de zogenaamde triggerpoints, die de oorzaak zijn van uw klachten. Heeft u klachten? Dan kunt u bij ons langskomen, zodat wij uw klachten kunnen analyseren. We gaan specifiek op zoek naar de punten in uw spieren die de pijn veroorzaken. Die plaatsen worden gericht met een naald geprikkeld om de spieren te ontspannen en de pijn te verminderen. Het inbrengen van het naaldje voelt u bijna niet.

Bent u geïnteresseerd in een dry needling behandeling in Amsterdam?

Na onze dry needling behandeling in Amsterdam leren we u enkele oefeningen. Deze oefeningen kunt u thuis zelf doen, zodat uw klachten niet terugkeren. De behandeling werkt ook effectief bij gewrichtsklachten. Heeft u vaker last van spierpijn of een ander soort pijn dat vaker terugkomt? Wordt bewegen vaak moeilijker en kunt u minder kracht in de spieren ervaren? Wilt u weten of onze dry needlings behandeling in Amsterdam uw klachten kunnen verhelpen? Wij kunnen u hierover meer informatie geven. Neem vrijblijvend contact op met ons als u geïnteresseerd bent in onze behandeling.