Best brands online
Image default
Banen en opleidingen

Bouwkundig

Bouwkundig

Jouw verantwoordelijkheden

Als Junior Project Manager ben je, na een degelijke inloopperiode, technisch en financieel verantwoordelijk voor de realisaties van grote projecten binnen afgesproken deadlines en budget en dit van A tot Z.  Hiertoe leid/coördineer je de werven.
Je zorgt ervoor dat de juiste ploegen aanwezig zijn in functie van een optimale rentabiliteit. Je organiseert/neemt deel aan werfvergaderingen en zorgt voor een goede interne informatiedoorstroom naar het studiebureau, verkoop, planning, productie, etc. Verder onderhou je goede contacten met de klanten. Tot slot onderhandel je en plaats je bestellingen bij leveranciers en onderaannemers en geef je tot slot opdracht tot facturatie. Je waakt tijdens het hele proces over het vooropgestelde budget en de kwaliteit der werken.

Jouw profiel

Als Project Manager genoot je een hogere technische opleiding bij voorkeur bouwkundig ingenieur of gelijkwaardig. Je hebt minimum 5 jaar ervaring in de projectmarkt (ervaring in afwerking van gebouwen).
Je hebt een probleemoplossend vermogen, financieel inzicht en bent sterk in cijfers. Je bent stressbestendig, communicatief en vlot in de omgang op alle niveaus. Je hebt een goede kennis van de Nederlandse & Franse taal. Je werkt efficiënt met MS Office (vnl. Excel), kennis van Navision is een pluspunt. Je bent een teamplayer, flexibel ingesteld en een echte doorzetter. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Ons aanbod

Na een degelijke opleidingsperiode krijg je een belangrijke functie met veel variatie en technische uitdaging binnen een menselijk bedrijf met reële doorgroeimogelijkheden. Voor dit gezond bedrijf is work-life balance en gezellige werksfeer een belangrijk gegeven. Je kan je ontwikkelen via een persoonlijk groei- en opleidingstraject door zowel interne als externe opleidingen. Deze zijn mogelijk afhankelijk van jouw behoefte en worden aangemoedigd. Je start vanaf dag één met een vast contract.

Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, GSM, maaltijdcheques van 8 euro, groeps-en hospitalisatieverzekering (DKV), onkostenvergoeding, …). Tot slot zijn de vakantiedagen (met 12 ADV dagen boven de wettelijke feestdagen) vrij te kiezen. Verdere vakantieopbouw mogelijk via overuren (geen verplichting).

https://www.vindazo.be/vacatures/bouwkundig.html

Gerelateerde artikelen

Een baan vervangen met outplacement in Apeldoorn

Medewerker Beveiliging en Bewaking

Het inhuren en evalueren van een SMM-manager