Best brands online
Image default
Woning en Tuin

Anti- kalk boilers voor een langere levensduur van al je huishoudelijke apparaten.

Anti- kalk boilers voor een langere levensduur van al je huishoudelijke apparaten.

Je hebt het vast wel eens gemerkt of gezien, kalkaanslag op je huishoudelijke apparaten, bijvoorbeeld in de waterkoker is dit duidelijk zichtbaar. Maar ook als je merkt dat het water langzamer door de kranen stroomt, is dit een teken dat er kalk in je boiler aanwezig is, iets wat vrij prijzig is om te laten verwijderen omdat dit alleen door een vak man/vrouw mag gebeuren, die precies weet hoe dit moet.

Om dit te voorkomen is het verstandig een anti- kalk boiler aan te schaffen. En wil je het helemaal goed doen, schaf dan direct een elektrische boiler met anti- kalk functie aan. Zo zal je maximaal besparen op de energie- en onderhoudskosten, zullen al je elektrische huishoudelijke apparaten langer mee gaan en ben je al lekker op weg naar de energietransitie.
En niet alleen dat, maar je zorgt ook voor schoner, gezonder en zachter water. 

Er is genoeg keuze, maar eentje springt er qua prijs/kwaliteit wel uit; de nieuwste elektrische boiler van DAT, de DAT ECO Premium. Deze elektrische boiler is dus uitgerust met een anti-kalk functie, iets wat ook de boiler een langere levensduur biedt.

De elektrische boiler van DAT heeft elementen met een droge weerstand. Dat wil zeggen dat de anodes in de boiler meer kunnen worden aangetast door kalk in het water omdat de anodes niet direct in contact komen met het water en dus ook niet aangetast kunnen worden en zodoende ook niet vervangen hoeven te worden. 

 

 

Deze elektrische boiler is ook voorzien van twee tanks wat ervoor zorgt voor minder warmte verlies plaats vindt en sneller opwarmt doordat er minder menging van het koude water is.

Deze elektrische boilers zijn verkrijgbaar op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu, daar weten ze als geen ander wat de consument wil en hechten grote waarde aan kwaliteit.

De producten van DAT worden vervaardigd in fabrieken binnen Europa die zij zelf regelmatig bezoeken en de kwaliteit van de boilers elke keer weer te testen en zonodig te verbeteren.

Ga gewoon eens een kijken op website van elektrischeboiler.eu en laat je verrassen door het aanbod.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/