Best brands online
Image default
Zakelijk

Zorg altijd voor een kwalitatieve verpakking

De verpakking van een product kan veel zeggen over de kwaliteit van een merk of bedrijf. Wanneer een verpakking in kwaliteit materiaal is verpakt, weet je zeker dat het product heel aankomt bij de ontvanger. Als bedrijf zijnde is het dus belangrijk dat je ook veel tijd steekt in het ontwerpen van de verpakkingen van jouw producten. Tegenwoordig is het bijvoorbeeld een belangrijke factor dat je niet te veel plastic gebruikt. Steeds meer bedrijven kiezen er dan ook voor om stevige papieren zakken te gebruiken om hun producten in te verzenden. Deze verpakkingen moeten ook worden voorzien van een label. Heb je al eens gehoord van Dymo transparante labels?

 

Professionele verpakkingen

Dymo transparante labels zijn gemaakt van transparant thermisch PP materiaal. Het voordeel hiervan is dat je de verpakking van de producten niet onderbreekt door een wit vlak erop te plakken. Bovendien geeft een transparant label een professionele uitstraling aan jouw verpakkingen, omdat ze onderscheidend zijn van andere bedrijven die dit wel doen.

 

Geen inkt nodig

Een andere reden waarom transparante labels een favoriet zijn, is omdat je geen inkt nodig hebt om ze te bedrukken. De labels worden voorzien van tekst door middel van een thermische printer, die gebruik maakt van warmte om de tekst op het label te drukken. Hierdoor bespaar je dus op de kosten voor inkt.