Best brands online
Image default
Beauty en verzorging

Zeer goede pedicure in Geleen

Onlangs is een nieuwe pedicure in Geleen van start gegaan in haar gloednieuwe pedicuresalon. Met diverse diploma’s en certificaten op zak belooft deze nieuwe pedicure een van de beste van de stad te worden. Er geldt tot 10 oktober 2020 een openingsaanbieding. Kijk gerust op de website voor meer informatie over deze aanbieding. Tevens kunt u hier terecht indien u eventueel meer wilt weten over de behandelende pedicure. Afspraken inplannen kan ook via deze website. Wilt u liever bellen? Dan mag dat natuurlijk ook. Wij zijn van maandag tot en met donderdag geopend van 9 tot 5. Vrijdags werkt de pedicure van 12 tot 9. 

Traumanagel behandelen

De pedicure is gespecialiseerd in traumanagels behandelen. Traumanagels is een term voor nagels die van de vinger of teen zijn afgevallen/gescheurd/gebroken/getrokken. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Vaak zien wij traumanagels doordat een cliënt zijn of haar teen heeft gestoten, een zwaar voorwerp op zijn of haar teen heeft laten vallen of omdat de nagels waren geïnfecteerd met een schimmelbacterie. Elke oorzaak heeft een andere oplossing die het snelst en het meest effectief werkt. Weet u niet de oorzaak? Ook geen probleem. Samen met de pedicure komt u vast en zeker tot de juiste oplossing. Let wel op. Het aangroeien van een nieuwe nagel duurt lang. Heb dus een lange adem, en vertrouw op uw pedicure. 

Acrylnagels

De pedicure heeft verschillende cursussen gevolgd in het aanbrengen van acryl op de teennagels. Ook wanneer de nagel van de teen is kan de pedicure ervoor zorgen dat u er weer bijloopt met netjes, verzorgde nagels. De acrylnagels worden vervolgens in de lak gezet met een speciale gel lak van het merk OPI. De nagels en de nagellak blijven zo een drie tot vier weken zitten. Daarna kunt u opnieuw een afspraak maken om de nagels te laten opvullen. U kunt dan ook weer een nieuw kleurtje uitkiezen. De behandeling is geheel pijnloos en neemt ongeveer een uur van uw tijd in beslag.

 

Gerelateerde artikelen

Geniet van een heerlijke massage

Veelzijdige methode voor de huid