Best brands online
Image default
Dienstverlening

Winkelbogen van karton inzetten in je winkel

Winkelbogen worden steeds vaker ingezet in winkels en dat is niet gek. Ze trekken veel aandacht door hun vorm en worden op een plaats neergezet waar zij sowieso genoeg aandacht krijgen. Op deze manier is het moeilijk om onopgemerkt te blijven en zal de bezoeker het dus sneller zien. Ideale manier dus om je product onder aandacht te brengen. In deze blog gaan we je meer uitleg geven over deze winkelbogen, waar je ze voor kunt gebruiken en waar je deze winkelboog kartonnen kunt kopen. Lees dus snel verder!

Kartonnen boog gebruiken in je evenementen of winkel

Zoals we al aangaven kun je een kartonnen boog neerzetten in een winkel om een bepaald product in de spotlight te zetten. Dit wordt meestal gedaan voor producten die tijdens een promotie extra aandacht verdienen en daardoor geplaatst worden met opvallende attributen eromheen. Als opvallend attribuut zou je gebruik kunnen maken van een boog gemaakt van karton. Het is een goede manier om de publieke aandacht te vragen en valt goed op. Dit zijn echter niet de enige situaties waarin een kartonnen boog kan worden neergezet. Zo kan er gekozen worden om ter promotie van het evenement een kartonnen boog te creëren met daarop de naam van het evenement. Dit zie je vaker gebeuren bij indoor evenementen die druk bezocht worden. Kartonnen bogen worden ook soms ingezet op een grand prix tijdens een race evenement. Niet zo zeer door de organisator zelf, maar door de teams die zich hebben geïnstalleerd tijdens de periode van het evenement.

Wat is een winkelboog van karton?

Je ziet deze winkel bogen van karton in alle vormen en maten, klein of groot het maakt allemaal niet uit. Meestal zijn ze kleurrijk en staan ze midden in een winkel bij een bepaald product. De bogen worden gemaakt met behulp van dure speciaal gemaakt machines die zorgen voor een optimaal resultaat. Hierdoor wordt het afgeraden om zelf een winkelboog in elkaar te knutselen. De complexiteit en ongewone vorm dient genoeg steun te hebben anders stort het namelijk in.

Een winkelboog van karton aanschaffen

Winkel boog karton kan op veel plekken worden aangeschaft. Er zijn diverse online en offline bedrijven die zich focussen in offline marketing materialen voor je evenement of winkel. Meestal beschikken deze bedrijven ook over de benodigde machines om winkelbogen te fabriceren. Sommige van deze bedrijven geven ondernemers de mogelijkheid om een winkelboog van karton online te bestellen. Endless branding is een van deze bedrijven die deze maar ook andere promotie materialen aanbiedt.

https://endlessbranding.com/winkel-boog-karton/