Best brands online
Image default
Dienstverlening

Laat uw haar verzorgen door deze professionele kapper in Breda

Wilt u uw haar in een ander model laten knippen, bent u toe aan een nieuwe haarkleur of is het gewoonweg weer nodig om de puntjes bij te laten knippen? Dan is het verstandig om naar een ervaren kapper te gaan waar u goed geholpen wordt. Bij kapsalon Hair & Looks hebben ze veel ervaring en kennis in huis. Ze zijn precies op de hoogte van alle haartrends en luisteren naar uw wensen. Weet u niet goed welk model goed staat bij u? Dan geven ze u graag advies. Deze kapper vindt u in Breda, maar heeft ook vestigingen in Tilburg, Helvoirt, Oosterhout en Den Bosch.

Knippen, kleuren en speciale technieken

Hair & Looks is dé kapper in regio Breda en heeft al veel klanten naar huis laten gaan met een nieuwe, frisse coupe. Wat uw wensen ook zijn, in deze professionele salon is het mogelijk. Wilt u een totaal ander model of een hele nieuwe kleur? Of gaat u juist voor highlights of het laten kleuren van uitgroei? Deze kappers helpen u graag verder. Wist u daarnaast ook dat u uw krullen door middel van een speciale techniek kunt laten knippen? Zo komen uw krullen beter tot zijn recht en ziet uw haar er weer stralend uit. Speciaal opgeleide kappers knippen uw haar volgens de Global Curl techniek. Al vele klanten gingen u voor en waren heel tevreden. Bent u de volgende?

Maak een afspraak online

Bent u benieuwd naar wat deze kapper in Breda voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Hair & Looks om de mogelijkheden voor uw haar door te nemen en advies te vragen. Het is ook mogelijk om direct een afspraak te maken via hun website. Hier vindt u ook meteen de verschillende tarieven, zodat u weet waar u aan toe bent voordat u uw haar laat behandelen.