Best brands online
Image default
Beauty en verzorging

Wat is een pmu machine?

De werking van een pmu machine heeft hetzelfde effect als bij een tatoeage. Echter wordt bij een tatoeage wat dieper in de huid geprikt en hierdoor is het resultaat dan ook permanent. Een behandeling met een pmu apparaat wordt in de opperhuid geplaatst en hierdoor niet permanent. Deze apparaten zijn dan ook bedoeld voor de stylisten die regelmatig een make up behandeling geven. Voordeel is dat deze apparaten als het ware op een pen lijken en hierdoor goed in de hand ligt. 

Via Amavi kan je online de diverse modellen vinden. Draadloze pennen die je meteen kan gebruiken en andere modellen waar je eerst een kabel voor moet gebruiken wil je deze kunnen gebruiken. 

 

Ontwikkeld door specialisten

Doordat deze PMU machines zijn ontwikkeld door echte specialisten weet jij als geen ander dat je kwaliteit in huis haalt. Wanneer je aan de slag gaat met deze machines zal je merken dat het echt prettig in de hand ligt waardoor je het werk nog strakker kunt realiseren. Deze machines hebben een universele naaldmodule, met uitzondering van de Biotek Ingot machine. Hierdoor ben jij verzekerd van een handige machine waarmee het werk vakkundig uitgevoerd kan worden.

Zo heb je bijvoorbeeld de Siya draadloos module waarmee het werk verricht kan worden. Strak in de hand en dankzij de handige vormgeving zal je hierdoor ook geen kramp kunnen krijgen. Vergeet overigens niet om de naalden direct mee te bestellen, want ook die kun je gerust online bestellen!