Best brands online
Image default
Woning en Tuin

Van Essenza dekbed overtrekken tot een design wandkleed.

Moderne producten van duurzame materialen in naturel kleuren. Zo klinkt onze poging de collectie van meubels- en accessoireswinkel Deens in één zin te omschrijven. Binnen het assortiment zien we de nodige accentverschillen. Tussen de merken en per productgroep. Veel labels zijn oorspronkelijk Deens. We noemen HOUE, Bloomingville en Madam Stolz. Nordal is opgericht in Noorwegen, Marc O’Polo in Duitsland en Fatboy in Nederland. Andere voorbeelden van Nederlandse namen die Deens representeert zijn Essenza, HKliving en Urban Nature Culture.

Bij laatstgenoemde staan we kort stil. Anne Marie Hermans is het creatieve brein achter de kussens, vazen, potten, kunstwerken, lampen, shoppers, tafels et cetera. In al deze producten probeert Anne Marie iets van zichzelf te leggen. Inspiratie doet ze met name op als ze naar verre oorden reist. De jungle, een wereldstad, een tropische eiland: Annemarie houdt ervan! In de details van haar ontwerpen zie je de meest uiteenlopende culturen terug, net als bijzondere stedelijke en natuurlijke aspecten. De servieslijn van Urban Nature Culture is erg populair op deens.nl. De borden, koffiekopjes, slakommen, kannen en schalen worden regelmatig besteld door jong en oud.

Als je op zoek bent naar een specifiek product – denk aan een Ferm Living Plantenbak, een Studio ROOF masker of een Urban Cotton Amsterdam wandkleed – slaag je zeker bij Deens. Vrijwel alle producten zijn op voorraad en kunnen snel geleverd worden. Bestel je een artikel voor 15.00 uur, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Bij een bestelbedrag van € 50,00 of meer hoef je geen bezorgkosten te betalen. Iedereen kan trouwens bestellen op deens.nl; je hoeft je niet te registreren of een account aan te maken. De algemene bedenktijd van 14 dagen is van kracht op het complete aanbod. Dit biedt je de mogelijkheid in alle rust te bepalen of datgene wat je hebt aangeschaft echt goed in je interieur past.

We sluiten dit artikel af met de mededeling dat je met vragen terecht kunt bij de Deens klantenservice van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Je kunt op de volgende manieren contact opnemen:

https://www.deens.nl/nl