Best brands online
Image default
Woning en Tuin

U hoeft niet meer verder te zoeken naar een hovenier in de omgeving van Bergen op Zoom

Woont u in de omgeving van Bergen op Zoom en wilt u een hovenier vinden voor werkzaamheden in uw tuin, dan hoeft u niet verder te zoeken. W&M Tuincomfort is een bedrijf uit Lepelstraat dat alles voor u op kan pakken, van ontwerp tot onderhoud. U heeft dus maar één telefoonnummer nodig voor alle werkzaamheden die u in uw tuin wilt uitvoeren. En deze hovenier uit de omgeving van Bergen op Zoom heeft vele jaren ervaring in de omgeving en weet hoe de weersomstandigheden en het soort grond de keuzes voor beplanting beïnvloeden. Daarnaast weten ze als geen ander wat de regels zijn bij de gemeente omtrent vergunningen. Deze hovenier is dus echt van alle markten thuis.

Een verscheidenheid aan diensten

U kunt bij W&M Tuincomfort uit Lepelstraat terecht voor een verscheidenheid aan diensten. Ze verzorgen particuliere tuinen, maar ook gebruikstuinen voor instellingen (dagverblijven en verzorgingstehuizen) en voor een openbare inrichting. Door dit jarenlang gedaan te hebben kunnen ze u met allerlei werkzaamheden van dienst zijn. Ze ontwerpen uw tuin en houden dan rekening met de grond, de oriëntatie en de weersomstandigheden. Ze leggen uw tuin aan, inclusief extra’s, zoals een vijver, bestrating, een speeltoestel of een pergola. Ze helpen u bij het aanvragen van een vergunning bij de gemeente en doen ook het onderhoud voor u. Door deze hovenier uit de omgeving van Bergen op Zoom wordt u dus echt volledig ontzorgd.

Ontdek de voordelen van een totaaloplossing

Deze totaaloplossing brengt grote voordelen met zich mee. Een planning maken is veel gemakkelijker, want er zijn maar twee partijen in het spel. U heeft één overeenkomst, één contactpunt en één rekening om te betalen. Voor u is het dan vooral bij grote klussen een stuk gemakkelijker, overzichtelijker en ook goedkoper. Neem dus contact op met deze hovenier in de omgeving van Bergen op Zoom, bespreek de mogelijkheden en uw tuin is binnen de kortste keren weer helemaal op orde.

https://tuincomfort.com/