Best brands online
Image default
Woning en Tuin

Schakel deze tuinman in voor onkruidbestrijding en gladheidsbestrijding in Limburg

U wilt dat te allen tijde het perceel waar uw bedrijf zich op bevindt er mooi bij ligt en op een goede manier te bereiken is. Want een stoep vol onkruid is natuurlijk geen mooi gezicht. En een weg vol ijs die bewandeld moet worden om uw pand binnen te komen, is ook niet wat u wilt. Hoewel deze twee dingen erg uiteenlopende onderwerpen lijken te zijn, hebben ze beide te maken met de bereikbaarheid en de uitstraling van uw bedrijf. En voor de zorg van deze bereikbaarheid kunt u terecht bij Jack Hannen Hoveniersbedrijf in Sint-Odiliënberg, dé hovenier in de buurt van Linne en de tuinman voor heel Limburg.

Waarom is gladheidsbestrijding erg belangrijk?

Het sneeuw- en ijsvrij houden van uw perceel kan in de winter zorgen voor veel problemen. Het kost veel tijd en er zijn tools voor nodig waarover u als bedrijf niet altijd beschikt. Hovenier nabij Linne Jack Hannen Hoveniersbedrijf snapt dit en neemt deze taak dan ook graag van u over. Zij hebben hun winteractiviteiten namelijk uitgebreid waardoor zij als tuinman uit Limburg ook kunnen sneeuwruimen en gladheid op uw paden kunnen voorkomen. Zij beschikken over een speciaal machinepark dat perfect is voor deze opdracht. Hierdoor kunnen zij u ervan verzekeren dat in de winter uw bedrijf veilig bereikt kan worden door uw klanten, bezoekers en medewerkers.

Voor onkruidbestrijding is deskundige hulp prettig

Om alles nog beter te maken, kan deze hovenier nabij Linne er ook voor zorgen dat uw perceel het hele jaar onkruidvrij is. Zodat de mensen die bij uw bedrijf komen altijd een prachtig aangezicht hebben door middel van een goed verzorgd terrein. Dit onkruidbeheer wordt door de tuinman uit Limburg op een milieuvriendelijke manier gedaan. Doordat zij heet water gebruiken dat een temperatuur van 100 graden kan bereiken, wordt het onkruid en het mos weggekookt en wordt het milieu niet geschaad. Kortom, voor de bereikbaarheid en de uitstraling van uw bedrijf kunt u contact opnemen met dé hovenier nabij Linne: Jack Hannen Hoveniersbedrijf in Sint-Odiliënberg.