Best brands online
Image default
Woning en Tuin

Schaduwdoek op maat: betaalbaar, eenvoudig en toch bijzonder stijlvol

Steeds meer mensen besluiten niet meer te investeren in een zonnescherm of parasol, wanneer ze zonwering nodig hebben voor buiten. Tegenwoordig kiezen de meeste mensen voor een schaduwdoek. Bij Schaduwdoeken.nl bestel je een schaduwdoek op maat in allerlei kleuren, uitvoeringen en stijlen en dat voor een hele aantrekkelijke prijs. Deze hang je vervolgens zelf gemakkelijk op en je hebt direct een plek waar je veilig en beschermd van de zon kunt genieten. Met een schaduwdoek op maat in je tuin heb je het gevoel op een zeilboot te zitten of onder een open tent. Dat maakt je terras direct sfeervol, stijlvol en zelfs in de meest warme zomers bruikbaar.

Schaduwdoek, harmonicadoek of schaduwdoek rolgordijn?

Bij Schaduwdoeken.nl kun je niet alleen je schaduwdoek op maat bestellen. Een schaduwdoek is de meest simpele optie, maar er zijn ook andere oplossingen. Een harmonicadoek schuift gemakkelijk in en uit, en dat geeft je de vrijheid zelf te bepalen welk gedeelte van je terras of balkon zon krijgt. Een schaduwdoek rolgordijn is een oplossing ideaal voor pergola’s, balkons, veranda’s en tuinhuizen. Uiteraard kun je deze ook gebruiken als privacyscherm. Of je nu kiest voor een schaduwdoek, een harmonicadoek of een rolgordijn, bij deze specialist is alles mogelijk. Het enige wat je dan nog moet bepalen is de kleur en de vorm en je product wordt binnen twee weken bij je afgeleverd.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Bestel je harmonicadoek of schaduwdoek op maat bij deze specialist en je krijgt exact waar je om vraagt. De afmetingen zijn geschikt voor jouw tuin en je hebt dan ook de keuze uit verschillende vormen. Een driehoekig schaduwdoek met ongelijke zijden is momenteel erg in trek. Ook de kleur voor je harmonicadoek of schaduwdoek is variabel. Er is zelfs een doorzichtig Shadesail-doek waar je wel doorheen kunt kijken, maar die nog steeds voldoende schaduw creëert.