Best brands online
Image default
Woning en Tuin

Op maat gemaakt houten-dakkapel in Enschede

Wilt u graag een houten-dakkapel?  Bij de beste Houten-Dakkapel Enschede bent daarvoor aan het juiste adres. Wij voorzien al jaren huizen van houten-dakkapellen, en hebben veel ervaring in het vak. Geen project is ons te groot samen met ons team realiseren wij het mooiste dakkapel voor uw woning. Wij hebben de beste apparatuur en werken milieuvriendelijk, zo maken wij onze dakkapellen van hergebruikte materialen. Dit zorgt er niet voor dat de kwaliteit en uitstraling onder doet voor andere dakkapellen. Door gebruik te maken van hergebruikt hout kunnen wij onze dakkapellen goedkoper aanbieden. 

Voordelen van het hebben van een dakkapel

Een van de grootste voordelen van het plaatsen van een dakkapel, is toch wel de ruimte die je creëert. Door het plaatsen van een dakkapel pel kun je een veel grotere ruimte realiseren, en creëert het ruimte. Door de extra slaapkamer die je hierdoor  creëert, zorg je er ook voor dat je huis wat meer waar wordt. Het plaats van een dakkapel zorgt ook voor meer lichtinval, en geeft het huis een wat luxe uitstraling. Het plaatsen van een dakkapel is geen lang traject, de meeste dakkapellen worden in een dag geplaatst. Som zelfs in een ochtend.    

Een vergunning voor aanleg dakkapel

Er komt wel een ding bij kijken bij het plaatsen van een dakkapel. Je moet wel de juiste vergunningen hebben, met name als u niet in een vrijstaand huis woont. Om te beginnen moet het huis bouwtechnisch in staat zijn het dakkapel te dragen. Maar een van de grootste dingen is toch wel de privacy van mensen. Een dakkapel creëert ruimte maar het kan er ook voor zorgen dat je recht in iemand zijn tuin kijkt, en de privacy van die persoon weg is. Dit kan ervoor zorgen dat u het dakkapel weg moet halen, of een boete krijgt. Dakkapellen zijn aan de voor en achterkant vaak toegestaan, en vergunningen daarvoor worden bijna altijd verstrekt. Aan de zijkant is vaak lastiger dan kijken ze naar het gehele plaatje. Doe daarom altijd genoeg navraag bij de gemeente.