Best brands online
Image default
Woningen

Maatwerk trappen met behulp van 3D-ontwerpen

Zeker bij een op maat gemaakte trap kan het lastig zijn om u voor te stellen hoe deze er in uw woning uit komt te zien. U kunt natuurlijk verschillende materialen en modeltrappen bekijken, maar deze zullen toch anders zijn dan uw nieuwe trap. HR Trappen heeft hier een oplossing voor. U kunt maatwerk trappen met behulp van een 3D-ontwerp bekijken. Zo krijgt u een goed beeld van de trap in uw woning en kunt u inschatten of dit is wat u in gedachten had.

Passend ontwerp

Het is belangrijk dat uw nieuwe maatwerk trap aansluit bij de rest van uw woning. Het ontwerp moet niet alleen passen in de ruimte, maar ook bij uw woonstijl. Zo ziet een landelijk interieur er heel anders uit dan een Scandinavisch of modern interieur. Een landelijk interieur maakt gebruik van natuurlijke materialen, dus verschillende houtsoorten passen hier goed bij. Grenenhout is bijvoorbeeld geschikt voor een modern interieur, zeker in combinatie met hekwerk in een accentkleur, van rvs of van glas. Een Scandinavisch interieur vraagt om een simpele trap, bijvoorbeeld wit of van hout in een lichte kleur.

Milieubewust

Wilt u graag een milieuvriendelijke trap op maat? Er zijn diverse milieuvriendelijke materialen waar trappen van gemaakt kunnen worden. Een populaire optie is het duurzame materiaal bamboe. Bamboe kan gerecycled worden, groeit snel en kan probleemloos ieder jaar geoogst worden. Ook rubberhout is een duurzame optie. Dit hout blijft over wanneer de boom gekapt wordt, omdat deze niet langer voldoende rubber produceert. Door het hout te gebruiken voor meubels en trappen gaat het materiaal niet verloren.

3D-ontwerp

De specialisten van HR Trappen kunnen u helpen aan een 3D-ontwerp van hun maatwerk trappen. Dit helpt u bij het maken van een keuze en zo kunt u goed zien waar het ontwerp eventueel nog aangepast moet worden. Het familiebedrijf heeft meer dan dertig jaar ervaring met het plaatsen van maatwerk trappen en doen dit altijd vakkundig.

https://www.hrtrappen.nl/