Best brands online
Image default
Bedrijven

Kent u de zehnder ventilatiebox al?

Als de tijd rijp is om uw ventilatiebox te vervangen, dan is een Zehnder ventilatie box als geen ander in staat om uw huis de komende jaren van alleen het best denkbare binnenklimaat te voorzien. Zehnder geldt als specialist in alles wat maar met ventilatie te maken heeft, en dat al sinds het jaar 1895. Als u dan toch uw ventilatiebox vervangen moet, dan is een unit van Zehnder een verstandige aankoop. Laat tegelijk ook de kanalen van uw ventilatiesysteem grondig reinigen. Bewezen is dat de combinatie van een nieuwe ventilatiebox en het laten reinigen van de kanalen het beste rendement oplevert.

De ventilatieboxen van Zehnder zijn buitengewoon zuinig in gebruik

Zehnder levert Zwitserse kwaliteit en beschikt over ventilatieboxen die steevast beschikken over de nieuwste technologieën. Opvallend is ook het feit dat de units van Zehnder buitengewoon zuinig zijn. Daarom ook is de investering die u pleegt in deze units, binnen afzienbare tijd terugverdiend. Wat echter voorop staat is dat een Zehnder ventilatiebox voor een gezonder binnenklimaat zorgt en dat u beduidend minder energie nodig zult hebben, terwijl het lawaai dat de oude ventilatiebox veroorzaakte verleden tijd is. Een Zehnder ventilatiebox werkt namelijk zo goed als geruisloos.

De Zehnder ventilatiebox wordt met een afstandsbediening geleverd

In negen van de tien gevallen raadt de specialist de Zehnder ComfoFan S aan, een systeem dat u met afstandsbediening wordt geleverd. Op deze ventilatiebox krijgt u liefst zeven jaar garantie. Met de afstandsbediening regelt u de ventilatie op afstand. De units van Zehnder beschikken bovendien over een sensor, die het mogelijk maakt om automatisch in te spelen op veranderende omstandigheden in uw woning, zoals de toename van CO2 of vocht. Zehnder biedt gebruikersgemak en geeft u bovendien zelf de mogelijkheid om steeds invloed uit te blijven uitoefenen op het klimaat in uw woning.

Met een Zehnder ventilatiebox bent u verzekerd van een gezond binnenklimaat

De ventilatiebox in uw woning zorgt voor een gezond binnenklimaat. Doorgaans moet u de ventilatiebox na een periode van vijftien jaar vervangen door een nieuwe, bij voorkeur dus een Zehnder. In bepaalde gevallen zal de ventilatiebox eerder vervangen moeten worden. U kunt dit zelf merken aan een hoger energiegebruik en een toename van geluid. Met een unit van Zehnder weet u zeker dat u kwaliteit koopt, want deze Zwitserse specialist houdt zich al vanaf 1895 bezig met alles wat met ventilatie te maken heeft. U hebt dus gegarandeerd met specialisten te maken, zoveel is wel zeker.